Nové Košariská SAUNA & WELLNESS

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výnimočný rezort RELAX AREÁL NOVÉ KOŠARISKÁ

Krásny výhľad, vlastná súkromná pláž, privátne prístavisko a wellness centrum s reštauráciou. To je to, čo ponúka tento jedinečný apartmánový rezort RELAX AREÁL NOVÉ KOŠARISKÁ. Táto atraktívna nehnuteľnosť sa môže výrazným spôsobom podieľať na zveľaďovaní Vášho majetku. Je totižto na PREDAJ.
Jazero Nové Košariská sa nachádza pri obciach Rovinka a Dunajská Lužná v tesnej blízkosti Bratislavy. Jazero so štrkopieskovou plážou patrí medzi jedno z najobľúbenejších prírodných kúpalísk v danej lokalite. Ide o príjemné rekreačné prostredie s osviežujúcou a čistou vodou. Súčasťou tohto výnimočného a vyhľadávaného prostredia je aj rezort RELAX AREÁL NOVÉ KOŠARISKÁ.
Samotný areál pri jazere Nové Košariská ma skvelú rozlohu 3 258 m2 a jeho úžitková plocha je 777 m2 . Výnimočnosť areálu spočíva v tom, že disponuje vlastnou súkromnou plážou, ktorej súčasťou je plážový bar, privátne prístavisko a vonkajšia relaxačná zóna. Súčasťou vonkajšieho prostredia areálu je aj nádherná verejnosti prístupná záhrada plná zelene, ktorá je priamo na brehu jazera. Ďalšou výnimočnosťou areálu je vlastné mólo, ktoré sa tiahne k jazeru, a ktoré ponúka krásne výhľady. Večery na tomto móle nad vodou, s pohárom dobrého vína a romantickým výhľadom, patria určite k príjemným aktivitám, ktoré si môžu vychutnať tak hostia, ako aj majitelia areálu. Miesto na relax si tu nájde určite každý.
Pre potenciálnych zákazníkov rezortu je k dispozícií aj 5r apartmánov, ktoré môžu využiť v prípade záujmu o ubytovanie. Apartmány sú orientované smerom k jazeru, takže ponúkajú výnimočný výhľad. Rezort zároveň ponúka možnosť stráviť čas relaxom vo wellness centre, ktorého súčasťou je sauna, vírivka a oddychová časť smerovaná do záhrady. Samozrejme nemôžeme zabudnúť aj na dobré jedlo, ktoré si môžu hostia vychutnať v reštaurácií areálu.
Rezort RELAX AREÁL NOVÉ KOŠARISKÁ je jednoznačne lukratívnou investíciou. Krásne prostredie, vybavenosť, príjemná relax zóna a atraktívnosť celého rezortu pre potenciálnych budúcich zákazníkov sú toho jasným dôkazom. Zaujímavosťou je aj fakt, že potenciálny kupca nadobudne spolu s areálom aj časť vodnej plochy, nakoľko ide o pozemky, ktoré boli v minulosti rozparcelované medzi jednotlivých vlastníkov. Rastúca popularita Nových Košarísk zvyšuje dopyt po nehnuteľnostiach v danej oblasti. V prípade ak máte o danú nehnuteľnosť záujem neváhajte a kľudne nás kontaktujte. Investovanie v tejto oblasti je skvelou voľbou.

Podobné realitné ponuky

NOVÁ DEDINKA-ubytovacie zariadenie s kaviarňou-JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
Predaj Cena v RK
NOVÁ DEDINKA-ubytovacie zariadenie s kaviarňou-JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

EXKLUZÍVNE - ponúkame na predaj veľmi zaujímavú nehnuteľnosť – novostavbu - vhodnú pre podnikateľský a investičný zámer, prípadne iné rôznorodé možnosti využitia.Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Nova Dedinka, okres...

Hotely a penzióny 149 m2 Nová Dedinka / Jabloňová
Penzión s 13 izbami na predaj, Dunajská ul., Tomášov
Predaj Cena v RK
Penzión s 13 izbami na predaj, Dunajská ul., Tomášov

Ponúkame na predaj penzión s 13 izbami v Tomášove pri rybníku a pri Malom Dunaji.- stavba z r. 2003-2005 - múry tehla 380 mm, strecha Bramac, - 2 prístavby...

Hotely a penzióny 298 m2 Tomášov / Dunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NOVÁ DEDINKA-ubytovacie zariadenie s kaviarňou-JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ Cena v RK Hotely a penzióny 149 m2 Nová Dedinka
Jabloňová
predaj
Penzión s 13 izbami na predaj, Dunajská ul., Tomášov Cena v RK Hotely a penzióny 298 m2 Tomášov
Dunajská
predaj