Podnikateľská príležitosť! Reštaurácia s ubytovaním Chorvátsky Grob

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

DeveloX Reality ponúka na predaj polyfunkčný objekt v lokalite Chorvátsky Grob s rozľahlým pozemkom 757m2. Objekt pozostáva z reštaurácie a penziónu s vlastným parkovaním. Úžitková plocha objektu je 400m2 a celková plocha pozemku je 757m2.

Dispozícia a vybavenie objektu:
Objekt pozostáva z dvoch podlaží. Na prvom podlaží sa nachádza reštauračné zariadenie s kapacitou približne 60 miest na sedenie, s barom, kuchyňou a vonkajšou terasou, na ktorej sa nachádza detské ihrisko. Reštaurácia má rozlohu 140m2.

Ubytovňa sa nachádza na prvom a druhom podlaží. Ubytovňa na prvom podlaží pozostáva zo spoločnej kúpeľne, 2x toalety a izieb. Na druhom podlaží ubytovňa pozostáva z izieb so samostatnými sprchami a toaletou. Celkovo pozostáva z 9 izieb z kapacitou 35 miest (3,4 a 6 lôžkové izby). Ubytovňa má rozlohu 260m2.

Objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom. Momentálne je v prevádzke a dáva možnosť návratnosti investície za nehnuteľnosť pravidelným mesačným príjmom.

Cena nehnuteľnosti je 350.000,- eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny, v ktorej sú zahrnuté poplatky, právny a hypotekárny servis.

NAŠE SLUŽBY - prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vašej novej nehnuteľnosti.

-pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti
-hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv , spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov
- v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke, spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Senec

NOVÁ DEDINKA-ubytovacie zariadenie s kaviarňou-JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
Predaj Cena v RK
NOVÁ DEDINKA-ubytovacie zariadenie s kaviarňou-JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

EXKLUZÍVNE - ponúkame na predaj veľmi zaujímavú nehnuteľnosť – novostavbu - vhodnú pre podnikateľský a investičný zámer, prípadne iné rôznorodé možnosti využitia.Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Nova Dedinka, okres...

Hotely a penzióny 149 m2 Nová Dedinka / Jabloňová
Penzión s 13 izbami na predaj, Dunajská ul., Tomášov
Predaj Cena v RK
Penzión s 13 izbami na predaj, Dunajská ul., Tomášov

Ponúkame na predaj penzión s 13 izbami v Tomášove pri rybníku a pri Malom Dunaji.- stavba z r. 2003-2005 - múry tehla 380 mm, strecha Bramac, - 2 prístavby...

Hotely a penzióny 298 m2 Tomášov / Dunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NOVÁ DEDINKA-ubytovacie zariadenie s kaviarňou-JEDINEČNÁ PRÍLEŽITOSŤ Cena v RK Hotely a penzióny 149 m2 Nová Dedinka
Jabloňová
predaj
Penzión s 13 izbami na predaj, Dunajská ul., Tomášov Cena v RK Hotely a penzióny 298 m2 Tomášov
Dunajská
predaj