Chata pre rodinu a zároveň nadštandardné ubytovanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásnu veľkú rodinnú chatu - ubytovanie. Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom horskom prostredí obce Liptovské Revúce, na pomedzí hôr Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. Obec je zameraná na turistický ruch, turistami aktívne vyhľadávaná oblasť.
Donovaly, lyžiarske a turistické stredisko sa od nami ponúkanej nehnuteľnosti nachádza necelých 19 km, čo ocenia v zime najmä lyžiari, bežkári a v lete milovníci turistiky. Na tomto linku nájdete viac informácií o dostupných prírodných atrakciách a chodníčkoch: https://www.liptovskerevuce.sk/obec-1/volny-cas/turistika/trasy/

Chata má nezvyčajné umiestnenie pod miestnym kostolíkom, čo dotvára tradičný vidiecky kolorit a panorámu.
Nehnuteľnosť je vhodná na bývanie, rekreáciu, alebo bývanie spojené s prenajímaním. Jedna časť domu - pôvodná drevenica bola kompletne zrekonštruovaná a nanovo vystavaná, druhá časť budovy ako aj poschodie je nové a pristavené.
Objekt je pôvodná drevenica z r.1900 bola prestavaná do novej podoby prístavbou a nadstavbou nového objektu. Z pôvodného stavu bol zachovaný strop v drevenici, ostatné časti sú novostavba ukončená v r.2011. Dom je murovaný z tehál, fasáda zateplené, strecha škridlová s použitím drevených obkladov. Podlahy sú drevené a keramické, obklady k kuchyni a kúpeľniach sú keramické, osadené euro-okná so žalúziami. Dom je napojený na elektrickú energiu, vodu. Napojenie na verejný vodovod, vlastná čistička odpadových vôd na pozemku. Vykurovanie je kombinované kúrenie je plynové 2 kotle –zásobník propánbutánu zabudovaný na pozemku (objem do 4000l) a krb je na tuhé palivo. krbové kúrenie –napojené na systém rozvodov a vykúri celý objekt. Na terase je použitá zámková dlažba a objekt je celý oplotený.

Zo vstupnej miestnosti sa samostatnými vchodmi vchádza do časti drevenica a časti novej, možnosť využívať aj pre hostí oddelene alebo celý objekt sprístupnený .
Kapacita celého ubytovacieho zariadenia je 20 lôžok.
Podkrovie má 8 izieb s 7 kúpeľňami (4 lôžková izba má 1 spoločnú kúpeľňu) –ubytovacia časť. Prízemie novej prístavby tvorí otvorený priestor: kuchyňa a jedáleň, sklad suchých potravín, kamenná pivnica , obývacia časť s hlavným krbom, časť pre biliard a infra saunu s masážnym pultom.

Časť drevenica je vybavená kuchynkou ,obývacou miestnosťou – 2 lôžka + prístelok, krb, kúpeľňa, podkrovie – izba 3 lôžková + prístelok , kúpeľňa (táto izba súčasť súčtu podkrovia).
Pre hostí je umožnený prístup na internet, Tv so satelitným pripojením.

Dom má dva samostatné vchody, jeden do obytnej časti a druhý do relaxačnej miestnosti so saunou.
Pozemok má výmeru takmer 6 árov, príjazdová cesta na dvore poskytuje pohodlné parkovanie niekoľkých vozidiel.
Vstupná hala má na mieru vyrobený nábytok na odkladanie kabátov a topánok, dostatočne priestranná s pohodlným sedením.
Spoločenská miestnosť - obývačka ma dostatočný priestor pre dvadsiatich ľudí, ktorí radi hrajú spoločenské hry či len tak obľubujú rozprávanie pri pohári dobrého vína.
Chata má dva krby, jeden sa nachádza v tejto veľkej hale, druhý v pôvodnej drevenici.
Kuchyňa je plne vybavená s dokonca dvomi komorami, čo ocenia kuchári pri varení jedál pre dve desiatky ľudí. Jedáleň má dostatok stoličiek a miesta.
Stenu v jednej z komôr tvorí prírodná skala, čo oceníte najmä v lete, slúži ako chladnička, a príjemné schladenie počas letných horúčav.
Spoločenská miestnosť má aj vlastný biliardový stôl s posedením, a toaletami na prízemí. V cene je kompletné vybavenie a zariadenie.

V prípade, že hľadáte dom na Liptove v krásnom prostredí Veľkej Fatry bez ďalších veľkých investícií s možnosťou využívať ho na relax, máte radi turistiku, lyžovanie, hubárčenie, prípadne hľadáte trvalé obývanie, prípadne bývanie spojiť s prenajímaním, tak neváhajte a dohodnite si obhliadku , Klaudia Gregušová, vaša osobná realitná maklérka.

PRI RÝCHLOM JEDNANÍ DOHODA ISTÁ. Viac info v RK.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Ružomberok