Predaj penziónu s jedinečnou atmosférou v blízkosti kúpeľov - Piešťany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj penziónu s jedinečnou atmosférou v blízkosti kúpeľného ostrova
Možnosť ZABEZPEČENIA FINANCOVANIA!

Penzión sa nachádza v Moravanoch nad Váhom, vzdialený 3 km od centra kúpeľného mesta Piešťany, v blízkosti kúpeľného ostrova. Penzión poskytuje ubytovacie, stravovacie a wellness služby na celkovej ploche 1612,6 m2. Je obklopený krásnou zeleňou a všetky priestory sú v plne funkčnom a starostlivo udržiavanom stave. Objekt je vhodný aj na prevádzku nadštandardného domu seniorov.

Ubytovanie je možné v 21 izbách (z toho jeden 2-izbový apartmán), celková kapacita je 50 stálych lôžok (12 izieb sa nachádza na 1. NP, 9 izieb na druhom NP – v podkroví). Izby sú kompletne vybavené, s príslušenstvom (kúpeľňa s WC a sprchou), novými zdravotnými matracmi, TV, telefónom, trezorom, laminátovými podlahami. V penzióne sa nachádza aj 3 izbový kompletne zariadený byt s balkónom a klimatizáciou, ktorý môže byť využitý ako veľký rodinný apartmán.

Reštaurácia, nachádzajúca sa na prízemí, má kapacitu 80 stoličiek, je klimatizovaná, zariadená v rustikálnom štýle s otvoreným kozubom. K dispozícii je salónik s kapacitou 20 miest, klimatizovaný s výhľadom a východom do záhrady s parkovou úpravou. V prednej časti penziónu sa nachádza krytá terasa s grilom, kapacita je 50 miest.

Kuchyňa, nachádzajúca sa na prízemí, je vybavená profesionálnymi spotrebičmi, technický výťah spája kuchyňu so skladovými priestormi, ktoré sú umiestnené v suteréne. Súčasťou technického vybavenia je aj centrálny zmäkčovač vody.

Súčasťou penziónu je aj wellness, pozostávajúce z fínskej sauny kombinovanej s bylinkovým sanáriom, infračervenej kabíny, perličkového kúpeľa s hydromasážou, Kneippovho kúpeľa, masérskej miestnosti, miestnosti s kyslíkovou terapiou, elektroliečbou a ďalších priestorov na poskytovanie procedúr a zázemia.

Penzión je v stálej prevádzke od r. 2002. Bol dvakrát ocenený ako 3. najlepší penzión na Slovensku (r. 2015 a 2017).

Na pozemku o celkovej výmere 2359 m2 sa nachádza veľké parkovisko pre 22 áut, garáž pre 1 auto a sklad, z toho zastavaná plocha je 656 m2.

Penzión je napojený na všetky inžinierske siete vrátane verejnej kanalizácie, k dispozícii je i vlastná studňa s čerpadlom, ktorá slúži na zavlažovanie pozemku.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Piešťany

21 izieb, vlastné wellness, parkovanie - možno budúci senior house?
Predaj Cena v RK
21 izieb, vlastné wellness, parkovanie - možno budúci senior house?

Ponúkame Vám penzión v blízkosti Piešťan, ktorý bol skolaudovaný v roku 2002 a doposiaľ je v nepretržitej prevádzke s vybudovanou dlhoročnou klientelou. • penzión získal už dva-krát titul 3. najlepší...

Hotely a penzióny 1612.6 m2 Moravany nad Váhom
Na predaj rekreačné zariadenie (tábor) s pozemkom okr. Piešťany
Predaj Cena v RK
Na predaj rekreačné zariadenie (tábor) s pozemkom okr. Piešťany

1. Reality Rent ponúka na predaj rekreačné zariadene (bývalý pionierskym tábor) s pozemkom 14239 m2 cca 10 km od Piešťan. Kapacita ubytovania v rekreačnom zariadení je približne 200 osôb v...

Hotely a penzióny 14239 m2 Hubina
Rekreačné zariadenie VÝTOKY / Moravany nad Váhom
Predaj Cena v RK
Rekreačné zariadenie VÝTOKY / Moravany nad Váhom

180080 - Ponúkame na predaj rekreačné zariadenie, ktoré je situované v lokalite Považského Inovca vo vzdialenosti 10 km od Kúpeľného mesta Piešťany a rozprestiera sa na ploche 14610 m2. Cestou...

Hotely a penzióny 14610 m2 Moravany nad Váhom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
21 izieb, vlastné wellness, parkovanie - možno budúci senior house? Cena v RK Hotely a penzióny 1612.6 m2 Moravany nad Váhom predaj
Na predaj rekreačné zariadenie (tábor) s pozemkom okr. Piešťany Cena v RK Hotely a penzióny 14239 m2 Hubina predaj
Rekreačné zariadenie VÝTOKY / Moravany nad Váhom Cena v RK Hotely a penzióny 14610 m2 Moravany nad Váhom predaj