NADŠTANDARDNÝ 9. - IZB. RODINNÝ DOM, VHODNÝ AJ NA PODNIKANIE, BLATNICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj veľkorysé rodinné sídlo v obci Blatnica.
Celý dom je po kompletnej rekonštrukcii a modernizácii pôvodného domu z roku 1985. Silným základom domu je murované prízemie, druhé a tretie podlažie sú z montovaného dreva. Predná časť pozemku je oplotená masívnym, kovovým, ručne tepaným plotom s ľudovým motívom a bránou na diaľkové ovládanie. Ostatok pozemku je oplotený plotom z dreva. Vedľa domu sa nachádza priestranná garáž s výmerou 35 m², ktorá má pochôdznu povalu, čím vzniká potenciál na prerobenie garáže na hosťovský domček alebo domček na prenájom. Pred domom sa nachádza nová, pristavená garáž pre dve autá, taktiež s pochôdznou povalou. Na pozemku je vybudované detské ihrisko so šmýkľavkami, hojdačkami a trampolínou. Vzadu na pozemku sa nachádza záhradný domček na odkladanie záhradného náradia. Vpredu na pozemku je vykopaná studňa, ktorá sa používa na zavlažovanie záhrady.

Samotný dom je trojpodlažný a je možné z neho urobiť viacgeneračný dom. Na prízemí (115 m²) sa z predsiene dostaneme do priestrannej vstupnej haly, z ktorej máte prístup do veľkého šatníka so vstavanými skriňami, práčkou a sušičkou. Vedľa šatníka sa po ľavej strane nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Po pravej strane od šatníka sa nachádza komora s množstvom úložného priestoru a s úsporným, kondenzačným kotlom značky Viessmann. Prízemie taktiež disponuje dvomi spálňami, z toho jedna je priechodná.

Na druhom podlaží (115 m²) je veľká otvorená kuchyňa s obývacou izbou, dvoma detskými izbami a kúpeľňou s vaňou a toaletou. Z kuchyne je vstup na priestranný balkón a terasu. Na treťom podlaží (95 m²) sa nachádzajú dve veľké izby.

V celom dome je položená keramická dlažba a plávajúca podlaha. Dom sa predáva kompletne zariadený aj s dekoráciami a spotrebičmi ako na fotkách, takže novému majiteľovi sa stačí iba nasťahovať.

MESAČNÉ NÁKLADY:
* plyn - 107,- EUR/ročne
* elektrina – 40,- EUR/mesačne
* voda – 80,- EUR/polročne

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Blatnica, okres Martin
* výmera pozemku: 1312 m²
* zastavaná plocha: 220 m²
* úžitková plocha domu: 325 m²
* záhradný domček: 18 m²
* garáž vedľa domu: 35 m²
* garáž pred domom: 46 m²
* 9 - izbový rodinný dom
* rozsiahla kompletná rekonštrukcia od základov - 2017
* podlahové vykurovanie (plynový kotol)
* napojený na všetky IS (voda, plyn, elektrina, kanalizácia)
* kamerový systém v celom dome (7 kamier)
* všetky okná na dome majú sieťky proti hmyzu

LOKALITA A OKOLIE:
Blatnica je situovaná v malebnom Turci a je na kraji najkrajších dolín Slovenska: Gaderskej a Blatnickej. Rodinný dom sa nachádza v okrajovej časti obce, práve priamo pod Gaderskou dolinou. Obec je vzdialená od Martina 17 km a od Bratislavy 220 km. V obci sa nachádza pošta, potraviny, materská a základná škola, Hotel Gader, pizzéria, bistro a zmrzlináreň. Ponúka mnoho možností na aktívny ale aj pasívny oddych. V zimných mesiacoch je možnosť lyžovanie v okolí Blatnice na Martinských Holiach, Valčianskej a Jasenskej doline. Vzhľadom na lokalitu je nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie pre milovníkov prírody alebo na podnikateľské účely.

CENA: 449.000,-EUR
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky, než klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 8182059
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky

Pozemok na predaj Martin Stráne na výstavbu penziónu 4 377 m2
Predaj Cena v RK
Pozemok na predaj Martin Stráne na výstavbu penziónu 4 377 m2

Realitná kancelária Reality AK ponúka pozemok rekreačný na predaj Martin Stráne, ulica Hrdinov SNP pri konečná zástavka autobusov na Stráňach, vhodný na výstavbu Penziónu alebo rodinných domov.Pozemok je v...

Hotely a penzióny 4377 m2 Martin / Hrdinov SNP 54
HORSKÝ HOTEL V CENTRE LYŽIARSKÉHO STREDISKA
Predaj Cena v RK
HORSKÝ HOTEL V CENTRE LYŽIARSKÉHO STREDISKA

Ponúkame na predaj penzión v príjemnom prostredí Veľkej Fatry, v centre lyžiarskeho strediska, pod úpätím malebného fatranského vrchu Lysec ( 1381 m.n.morom), vzdialené 15 km juhovýchodne od mesta...

Hotely a penzióny 906 m2 Martin
EXKLUZÍVNA PONUKA! unikátny PENZIÓN v TOP turisticky vyhľadávanej obci
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNA PONUKA! unikátny PENZIÓN v TOP turisticky vyhľadávanej obci

B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj Penzión Excell. Ubytovacie a stravovacie zariadenie sa nachádza v malebná obci Belá-Dulice v Turčianskej doline, ktorá je vstupnou bránou do Jasenskej...

Hotely a penzióny 343 m2 Belá-Dulice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok na predaj Martin Stráne na výstavbu penziónu 4 377 m2 Cena v RK Hotely a penzióny 4377 m2 Martin
Hrdinov SNP 54
predaj
HORSKÝ HOTEL V CENTRE LYŽIARSKÉHO STREDISKA Cena v RK Hotely a penzióny 906 m2 Martin predaj
EXKLUZÍVNA PONUKA! unikátny PENZIÓN v TOP turisticky vyhľadávanej obci Cena v RK Hotely a penzióny 343 m2 Belá-Dulice predaj