Predaj: Reakreačné zariadenie v blízkosti krajinného parku v Poľsku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie v západnej časti Poľska v meste Maszewo ( Lubuskie vojvodstvo). Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti nemeckých hraníc, cca 20 km. Je situovaná v krásnom prostredí neďaleko krajinného parku Krzesinski. Jedná sa o komplex budov, vystavaných začiatkom XX.storočia, nachádza sa tu samostatne stojaca dvojposchodová budova s využiteľným podkrovím a suterénom, s úžitkovou plochou 1034 m2, postavená v r.1918. IS v budove: - elektrika, voda z mestského vodovodu, odpadové vody do vlastnej žumpy, plyn nie je, je však možnosť napojenia, nakoľko na hranici pozemku sa nachádza prípojka. Kúrenie ústredné –zabezpečuje vlastný kotol na tuhé palivá. Ďalej samostatne stojaca jednoposchodová budova s využiteľným podkrovím bez suterénu (betónové základy).Úžitková plocha 1313 m2, postavená v r.1923. Budova postavená v tvare písmena L , bola čiastočne modernizovaná v sedemdesiatych rokoch minulého storočia.
IS v budove: - elektrika, voda z mestského vodovodu, odpadové vody do vlastnej žumpy, , plyn nie je, je však možnosť napojenia, nakoľko na hranici pozemku sa nachádza prípojka. Bez centrálneho vykurovania. Objekt číslo 3: Letný rekreačný dom typu BRDA, -úžitková plocha 36,33 m2, rok výstavby 1985.
Typický letný dom z drevenej konštrukcie. Dom je v súčasnom stave určený na bývanie v letných mesiacoch. Jednoposchodová chata s využiteľným podkrovím. K dispozícii je malá terasa pred vchodom. Napojená na elektriku a vodovod.
Objekt č. 4: Letná chata, úžitková plocha: 75,24 m², rok výstavby: 1970. Typický letný dom z drevenej konštrukcie. Budova je v súčasnom stave určená na bývanie v letných mesiacoch. Jednopodlažný dom.
Celkovo sa v tomto areály nachádzajú takéto 4 rekreačné domy tohto typu, napojené na vodovod a elektriku.
Objekt číslo 5: Sanitárna budova, úžitková plocha: 18,44 m², rok výstavby: 1970. Budova sa nachádza vedľa letných domov, určená ako sanitárne zariadenia. Objekt je postavený v tradičnej technológii, napojená na vodovod a elektriku.
Budovy sú udržiavané v priemernom a uspokojivom technickom stave. Celková rozloha budov je 2 478,11 m².
Budovy postevené na pozemku s výmerou cez 2 ha, zaberajú svojou zastavanou časťou cca 25 árov, a teda alternatívne v budúcnosti je tu veľký priestor na rozšírenie výstavby ďalších objektov. Možnosť rozvoja nehnuteľností zvyšuje jeho využiteľnosť, je pozitívnou vlastnosťou a pozitívne ovplyvňuje jeho trhovú hodnotu.
Nehnuteľnosť je prispôsobená konkrétnym rekreačným a voľnočasovým aktivitám.
Nehnuteľnosti môžu byť okrem iného prestavené na veľmi žiadané Domy pre seniorov- domovy pokojnej staroby, stacionáre,v ktorom bude ponuka služieb adresovaná dôchodcom a starším ľuďom z Nemecka, z dôvodu blízkosti hraníc s Nemeckom, vzdialenosť 20 km od poľských hraníc a cca 90 km od Berlína.
Súčasný majiteľ mal v úmysle z tohto zariadenia urobiť Domov pre seniorov s nemeckou klientelou, ktori sú ochotní zaplatiť za pobyt v takomto zariadení 1.500,- € / mesiac.
Celková kúpna cena, tj plocha 2,6 ha pozemkov, vrátane všetkých budov a ich vybavenia , je: 1,400,000.00 EUR (jeden milión štyristo tisíc eur).
Za účelom plne prispôsobiť objekty na Domov pre seniorov , je potrebné okrem kúpnej ceny investovať približne 350 000,00 EUR.
V prípade záujmu volajte :






Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Krosno Odrzańskie