Na predaj reštaurácia s nedokončeným penziónom, Regéc, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám novostavbu rozsiahleho domu, ktorý bol postavený za účelom prevádzkovania penziónu a reštaurácie v rekreačnej a nádhernej oblasti hradu Regéc, a to priamo v obci Regéc. Táto obec sa môže pýšiť hlavne pokojnou atmosférou, čistotou (ako samotná obec, tak aj okolie) a bezproblémovými susedmi (v celej dedine nie je ani jeden asociál). Hrad Regéc patrí v tejto oblasti k najnavštevovanejším - ročná návštevnosť je 30.000 ľudí (oficiálne číslo - počet ľudí, ktorý si kúpili lístok do hradu). Turizmus je tu na výbornej úrovni. Samotná nehnuteľnosť síce stojí mimo hlavného ťahu cez obec (čo mu poskytuje pokojnú atmosféru), ale je v blízkosti križovatky, a v prípade prevádzkovania sa nedá nevidieť. Momentálne je v prevádzke reštaurácia (jediná v obci), zároveň súčasťou nehnuteľnosti je nedokončený penzión, ktorý mal byť v podkroví a veľký trojizbový byt. V zadnej časti pozemku je drevená stavba, ktorá po dokončení mala slúžiť ako tzv. študentské, alebo táborové ubytovanie - plánované tri samostatné izby so spoločnou toaletou a sprchou. Pri dome je altán. Prízemie domu: reštaurácia pre 30 ľudí s kompletným zázemím, t.j. 2 x WC, kuchyňa, sklad, šatňa a WC pre personál (kompletné papiere a súhlasy sú samozrejmosťou), veľký trojizbový byt, t.j. obývačka s prekrásnou kachľovou pecou, s otvorenou kuchyňou a východom na terasu, špajza, detská izba a spálňa. V podkroví bol plánovaný penzión s piatimi izbami, každá mala mať vlastný sprchovací kút a WC.
Kúrenie je podlahové s kotlom na drevené pelety, na streche je solár, TÚV - bojler - samostatný pre reštauráciu a aj pre byt.
Táto nehnuteľnosť je ideálna na rodinné podnikanie s možnosťou rozšírenia portfólia služieb - jazda na koňoch, vonkajšie grilovanie, dobudovanie bazénu... prípadne po zrušení prevádzky je táto nehnuteľnosť ideálna ako rodinné, prípadne firemné sídlo. Predaj je s kompletným zariadením a nábytkom.

Podobné realitné ponuky