Holló penzión v Szögliget

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj Penzión Holló, v obci Szögliget. Obec leží 15km od hraničného priechodu Hosťovce. Pozemok je rovinatý v tvare obdĺžníka, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný. Celý pozemok je oplotený. Hlavnú stavbu tvorí zachovalý 2 podlažný rodinný dom. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave. Vedľajšie stavby sú:Turistická ubytovňa a stodola prerobená na reštavračné zariadenie s terasou. Inžinierské siete: voda obecná, kanalizácia obecná. Elektrická prípojka vzduchom 230 V/400V. Prístup na pozemok je z asfaltovej komunikácie. Parkovanie možné vo dvore. Nehnuteľnosť je v nezáplavovej a nezosuvnej oblasti.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 611
Plochy: Pozemok 3000 m2, zastavaná plocha 520 m2 úžitková plocha 535 m2
Technický popis: Apartmánová časť: Konštrukcia objektu: kameň, tehla. Podlaha: betón, laminát, dlažba. Steny: omietky . Vonkajšia omietka: Fasádna. Okná: plastové a EURO . Dvere drevené. Strop: betón, omietka. Strecha je Sedlová prikrytá nepálenou škridlou a lakoplastom. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Kanalizácia obecná. Turistická ubytovňa: Konštrukcia objektu :kameň,drevo sadrokartón. Podlaha: betón, laminát a dlažba. Steny: omietky . Vonkajšia omietka: Fasádna. Okná: plastové . Dvere plastové. Strop: drevo, sadrokarón, omietka. Strecha je sedlová prikrytá lakoplastom. Stodola:Konštrukcia objektu :drevo a sadrokartón. Podlaha: betón, laminát a dlažba. Steny: omietky . Vonkajšia omietka: Fasádna. Okná: drevené . Dvere drevené. Strop: drevo. Strecha je sedlová prikrytá lakoplastom.
Popis miestností: Apartmánová časť : Podpivničená časť: 3 izby,kuchyňa a kúpelka s WC.(momentálne sa tieto priestori využívajú ako kvetinárstvo). Apartmán č.1: 2 izby,kuchyňa s jedálňou a kúpelka s WC. Apartmán č.2: 1veľká izba s kuchyňou a kúpelka s WC. Apartmán č.3: 1 izba,kuchzňa s jedálňou a kúplka s WC. Turistická časť: 1 izba pre 5 osôb a kúpelka s WC. 1 izba pre 4 osoby a kúpelka s WC. Kuchyňa je spoločná pre tieto izby. Stodola: 3izby s kúpelkou a WC. Reštaurácia je kompletne vybavená aj s kuchyňou. V reštaurácii a na terase sa nachádzajú pece na pečenie chleba,pizza a iné. V reštauračnej časti sa nachádza infrasauna. Terasa je súčasťou reštaurácie a je zastrešená. Na tersase sa nachádza drevený sud s možnosťou ohrevu vody. Terasa obsahuje množsvo piecok a grilov na vonkašie opekania a varenie. Každoročne sa tu konajú zabíjačkové hody. V zadnej časti na osvieženie sa pripravuje osadiť nový bazén. Extra: Po celom objekte sú lavičky,stolno-tenisový stôl, hojdačky pre deti a na relax. Tento penzión je plne funkčný a pri kúpe by sa predával aj s rezervovanými termínmi s aktuálným telefonným čislom,emailom a kompletnou agendou. Penzión je od marca do konca septembra plne využitý. Od októbra do marca sa vzuživa zväčša len apartmánová časť, ktorá je na 80% využitá. Szögliget je turisticky vyhľadávaná destinácia. Okolite turistické atrakcie sú jazero Rakaca, Narodný park Aggtelek, Morské oko Jósfafő a samozrejme aj Szögliget ponuka turistické atrakcie, turistiku krásnou prírodou, hubárstvo cyklistika a ine relaxačné činnosti.Konajú sa tam každoročne hudobné festivali ,zabíjačkové hody,jazda na koni a jazda v koči skoňským záprahom.Penzión funguje nepretržite od roku 2001. Maximálný počet ubytovaných osôb je 36. Pravideľne sa tu konajú jazykové a letné tábory pre deti.Pre podrobnejšie info o penzióne si mozete pozrieť ich stranku:www.hollovendeghaz.com
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom.Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov na právne služby, prepis nehnuteľnosti u autorizovaného právníka priamo napojeného na pozemkoý kataster, vkladu do katastra, tlmočenie, odovzdanie nehnuteľnosti - Preberací protokol a odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa. Samozrejmosťou je aj vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Vlastníme Certifikát z Cudzineckej polície na vybavovanie LAKCÍM KÁRTY.


Ďalšie informácie a termín obhliadky, spôsob a podmienky vybavenia najvýhodnejšieho HYPO úveru si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Edelény