Na PRENÁJOM Krásny Zelený Penzión Zlatníky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Virgin reality ponúka na PRENÁJOM krásny Zelený Penzión v obci Zlatníky na úpätí Považského pohoria.

Penzión sa prenajíma, komplet zariadený reštauračným a ubytovacím zariadením, s úžitkovou plochou 400m², pripravený k okamžitému spusteniu prevádzky.

Je vybavený prestrešenou terasou, ktorá ponúka možnosť posedenia a výhľadom na dvor s detskými preliezačkami, zábavným príslušenstvom a fontánou.
Cez vstupný vonkajší priestor sa prechádza do hlavného baru s biliardovou herňou. Ďalšia miestnosť predstavuje reštaurácia vo vintage štýle a druhá priestranná miestnosť - ďalšiu reštauráciu, tanečnú sálu, priestor pre posedenie a sociálne zariadenie. Prízemie disponuje veľkou kuchyňou s pecou na pizzu a v celku pečené prasiatka, tri skladové miestnosti, služobnú izbu pre zamestnancov, kanceláriu a sociálne zariadenie pre personál. Zadnú časť penziónu tvorí služobný dvor a ďalšie skladové priestory, vlastný skleník, práčovňa, kotolňa s plynovým kotlom a gojlermi, garáž a technické miestnosti. Parkovanie v areáli penziónu a v tesnom blízkom okolí približne pre 20 áut.

Poschodie ponúka 7 na komplet zariadených izieb s kapacitou 25 ubytovaných hostí. Každá izba má vlastnú kúpeľňu. Z poschodia sa vstupuje do časti penziónu kde nechýba bazén, sauna, jacuzzy, a letná terasa s výčapom. Penzión má vlastný tenisový kurt. Na ďalšej parcele je predpríprava pre umiestnenie 10 chatiek – ako ďalšie možnosti ubytovania pre tábory a firemné akcie.

Jedinečnosť tejto nehnuteľnosti dotvára nádherné prostredie plné zelene, božské ticho v kľudnej lokalite a krásnu krajinu s množstvom pestrých atrakcií pre oddych a relax.
Okolie v ktorom sa Zelený Penzión nachádza ponúka množstvo tipov na výlety. V blízkosti vodná nádrž Nemečky a Duchonka ( 13 km), Kulháň ( 3 km ) s možnosťou rekreačného lovu pstruhov a ich okamžitou prípravou na konzumáciu.

Neváhajte využiť špeciálnu možnosť - pokračovania prevádzky zabehnutého penziónu s reštauráciou so stálou klientelou s možnosťou PREDKUPNÉHO PRÁVA v nasledujúcich 2-3 rokoch.

Cena prenájmu 2000/mesiac bez energií.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať:


Kamil Maňák
Realitný poradca

Trenčianska Turná 3037
913 21 Trenčianska Turná
mobil:
e-mail:
web: virginreality.sk

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Bánovce nad Bebravou