Ubytovňa na predaj v Galante.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte v Galante investičnú príležitosť ? Ak áno potom Vám JOYELREALITY ponúka na predaj zabehnutú robotnícku - turistickú ubytovňu vzdialenú len cca 500 m od fabriky Samsung a tiež je veľmi dobre prístupná k obchvatu mesta Galanta cca 1km a k diaľnici R1 smer Nitra alebo Trnava len 8km.
Budova sa skladá z 2 podlaží a to z 12 ubytovacích miestností (31 lôžok v 2,3 a 4 lôžkových izbách) 4 sociálne miestnosti (WC 8, sprchy 8, 10 umývadiel a 2 pisoáre), má svoju vlastnú kotolňu, práčovňu, kanceláriu s recepciou.
Na prvom podlaží sa nachádza vchod, miestnosť recepcia s kanceláriou,kotolňa, sociálne zariadenie, malá kuchyňa, práčovňa a jednotlivé izby.
Na druhom podlaží sa nachádza väčšia kuchyňa so spoločenskou miestnosťou , sociálne zariadenie a jednotlivé izby.
Objekt je zabezpečený kamerovým systémom.
Rozloha :
1 podlažie 175m2
2 podlažie 175m2
Úžitková plocha 350m2, celková výmera je 530m2.
Objekt je napojený na všetky inžinierske siete.
Táto budova je vhodná na rôzne podnikateľské účely ako na hotel,bytové, kancelárske, obchodné, skladové alebo výrobné priestory.
V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).
Zabezpečíme kompletné Hypotekárne poradenstvo našim obchodným partnerom Universal maklérsky dom a.s
Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. ,

Podobné realitné ponuky