EXKLUZÍVNY PREDAJ UBYTOVACO-RELAXAČNÉHO CENTRA V KOŠICIACH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PENZIÓN BARCA

Exluzívne v ponuke iba u nás predaj ubytovaco - relaxačného centra v príjemnej lokalite Košíc s dobrou dostupnosťou do centra a nádherným výhľadom na mestský park Barca

Areál penziónu Barca sa nachádza v katastrálnom území Barca, okres Košice a to na Gavlovičovej ulici. Celý areál je disponovaný do samostatne oploteného a uzavretého súkromného pozemku so stromovou výsadbou v okolí areálu v celkovej rozlohe 4523m2. Všetky budovy aj samostatne stojace v tomto areáli sú vzájomne poprepájané krásnou okrasnou zeleňou a záhradou ako aj kamienkovými či dlažbovými chodníkmi a schodmi, vonkajším osvetlením a dekoráciami, vonkajšou letnou terasou a detským ihriskom.

• Predaj sa realizuje bez vecného bremena či ťarchy.

• Súkromie a perfektná dostupnosť na hlavné ťahy, MHD, centrum mesta je 5 km.

• Rešturačno – ubytovacie a relaxačné zameranie s krytým bazénom, saunami, bowlingom.

• Tenisový kurt.

• Možnosť využiť aj ako viacúčelová administartívna budova alebo sídlo spoločnosti.

• Areál je vám ponúka aj možnosť usporiadať firemné a súkromné akcie či svadby.

Penzión Barca celkovo disponuje s 50 lôžkami na ubytovanie a 30 vonkajšími parkovacími miestami, ktoré sa nachádzajú na pozemku umiestenom priamo v areály ako aj pozdĺž areálu. V penzióne sa nachádza 21 dvojposteľových izieb, 1 apartmán a 1 izba DELUXE.

Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Priamo z penziónu Barca je nádherný výhľad na Barčiansky park. Barčiansky park vznikol koncom 17. storočia a patrí do kategórie chránených parkov. V parku je osadený aj starší barokový kaštieľ, ktorý bol postavený na rozhraní 16. a 17. storočia a v 19. storočí bol klasicisticky prestavaný a upravovaný. Tento kaštieľ využívala rodina Barczayovcov ako letné sídlo až do roku 1945.

V prípade záujmu nás kontaktujte, prevedieme Vás obhliadkou a poskytneme Vám detailné informácie.

Ing. Ingrid Mačingová, tel.: , email:

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Košice - Barca