Predáme 2-izbový apartmán Semmering, Rakúsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2-izbový apartmán v dedinke Steinhaus am Semmering v Rakúsku. Apartmán sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží, obytná plocha je 57,51 m2 + balkón 5,12 m2. Apartmán je kompletne zariadený. Obývacia izba s balkónom je spojená s kuchyňou so všetkým vstavanými spotrebičmi. Miestnosti sú nepriechodné. Z predsiene sa ide zvlášť do obývačky, spálne a kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. K apartmánu je parkovacie miesto v suteréne domu a pivnica.
V apartmánovom dome je k dispozícii parná sauna, práčovňa, spoločenská miestnosť s herňou, vonku je krb na grilovanie, sedenie,možnosť celoročnej prevádzky.
V blízkosti 1 km je lyžiarske stredisko Stuhleck a Semmering. V zime sú tu ideálne podmienky na lyžovanie, v lete je prekrásne prostredie na výlety, túry a výlety na bicykloch, hubárčenie, relax, mnoho peších turistických trás, ktoré sa dajú kombinovať i s lanovkami, na týchto trasách príjemné pohostinstvá. Asi 3 min. pešo sú potraviny.

Stuhleck je jedným z najlepšie dostupných alpských lyžiarskych areálov Stuhleck, Spital am Semmering ( m nm) alebo raj lyžiarov. Stuhleck je 2. najvyššou horou na východnom okraji Álp, meria 1782 m a zaraďuje túto oblasť medzi najväčšie východného Rakúska. Pre lyžiarov je tu nová 6-sedačková i moderná 4-sedačková lanovka, vrátane 6 vlekov. Celkovo je tu 24 km zjazdoviek, ktoré sú perfektne upravované, nechýba tu ani najmodernejší zasnežovací systém. Niektorí radi ocenia nočné lyžovanie na osvetlenej zjazdovke, ktorá je napojená na snowboardový Funpark. Areál určite nadchne aj rodiny s deťmi, na ktoré tu čaká veľmi obľúbená dráha Snowtubing, 5 km dlhá prírodná sánkarská dráha a hneď vedľa lyžiarskej školy Spital sa nachádza vlek pre najmenších: čarovný koberec "Detský svet Semmiho" o dĺžke 54 metrov, ktorého používanie je bezplatné!

Mesačné náklady sú 194 €.

Cena nehnuteľnosti je 200.000 €.

Kontakt: RK Mirabell, tel. č. , e-mail:
Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Bruck - Mürzzuschlag