Apartmány Bulharsko - Balčik, zariadené, klíma, pláž, investícia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa apartmány v rekreačnej oblasti v Bulharsku pri meste Balčik. Apartmány sú v komplexe priamo pri mori so súkromnou plážou. Na pláži bezplatné zapožičanie slnečníkov a lehátok. V komplexe je bezplatné parkovanie v podzemných garážach. komplex je 7/24 chránený sbezpečnostnou službou aj mimo sezónu. V okolí je možnosť pozrieť si najväčšiu botanickú záhradu na rozlohe 200 hektárov v meste Kavarna iba 7 km od Apartmánového komplexu. V okruhu 7 km je päť golfových rezortov, medzi ktorými sa nachádza najväčie golfové ihrisko a tiež jedno z TOP 5 najkrajších golfových ihrísk (iba 1 km od apartmánového komplexu). Neďaleko je aj jedna z naznámejších reštaurácií vo svete "Balkon del mundo" (Balkón do sveta), kde si môžte pochutnať na kulinárskych receptoch z celého sveta a za veľmi priaznivé ceny. Reštaurácia sa nachádza na skalnatom útese s výhľadom na otvorené more.

Aprtmány sa ponúkajú ako investičná príležitosť na prenájom za skvelé ceny a výhodné platobné podmienky, kde si svoj vlastný Apartmán viete zakúpiť za 30% z ceny a doplatiť môžte celú kúpnu cenu do dvoch rokov.

Apartmány sú vo výmere od 74 m2 pre štyri až šesť osôb. ceny nájmov si viete sami regulovať. Spravovať booking si môžte sami alebo sa o booking postará manažment Apartmánového komplexu. Zabezpečenie upratovania a výmeny bielizne je samozrejmosťou za symbolický poplatok.

Všetky informácie o spravovaní a službách Vám radi poskytneme osobne ako aj zabezpečíme pre Vás osobnú obhliadku Apartmánového komplexu white Coast. Transfér z letiska vo Varne a ubytovanie pri záujme o kúpu Apartmánov Vám bezplatne zabezpečí naša realitná kancelária, ako aj spoznanie okolia Apartmánového komplexu. Pozrite si viac informácii na stránke:

lpreality.sk/bulharsko-apartmany-na-predaj


Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk



Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:

https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky

LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR
Predaj Cena v RK
LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR

Hľadáte niečo výnimočné?Chceli by ste vlastniť apartmán v luxusnej destinácii Bulharska? Tak práve pre vás máme pripravené apartmány v Rezorte, ktorý sa nachádza v Bulharskom letovisku Obzor, blízko letísk...

Rekreačný apartmán 0 m2 Obzor
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Obzor predaj