Predaj apartmán priamo pri pláži, 50 m2, mesto Byala, Bulharsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS:
Ponúkame na predaj apartmán v prázdninovom komplexe, ktorý sa nachádza priamo pri pláži v krásnom mestečku Byala na bulharskom pobreží Čierneho mora. Mesto je vzdialené od letiska vo Varne približne 58 km. Apartmány sú rozdelené v dvoch samostatných blokoch. V apartmánoch je spálňa, obývačka a kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s toaletou, samostatný balkón. Komplex ponúka 24 hodinovú ochranu, celoročné ubytovanie a upratovanie objektu. Výhodná investícia na prenájom. Platba je možná aj na splátky.
Veľmi pekný 2 izbový apartmán o ploche 50 m2 sa nachádza v menšom komplexe s bazénom v blízkosti pláže, na 3 poschodí/4, je orientovaný na juh. Je kompletne zariadený.

LOKALITA:
V mestečku Byala je najlepšia rybná reštaurácia na pobreží a autentický rybársky prístav, kde môžete zažiť pravý morský rybolov. Mesto je známe aj výrobou jedinečného bulharského vína- Dimiat, ktoré sa pestuje iba v tejto prímorskej lokalite. Nádherné spojenie hory a mora a priateľské vzťahy s domácimi obyvateľmi Vám zaručujú krásnu a pokojnú dovolenku.

CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE PRE REALITNÚ KANCELÁRIU.

Podobné realitné ponuky

LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR
Predaj Cena v RK
LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR

Hľadáte niečo výnimočné?Chceli by ste vlastniť apartmán v luxusnej destinácii Bulharska? Tak práve pre vás máme pripravené apartmány v Rezorte, ktorý sa nachádza v Bulharskom letovisku Obzor, blízko letísk...

Rekreačný apartmán 0 m2 Obzor
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
LUXUSNÉ APARTMÁNY V BULHARSKU - OBZOR Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Obzor predaj