ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - na predaj novostavba Bungalov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusný rekreačný bungalov s vlastným mólom na Zemplínskej Šírave. Nehnuteľnosť je situovaná v príjemnej a vyhľadávanej lokalite, s prístupom z hlavnej cesty cez elektricky posuvnú bránu. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a 3 obytných miestností + terasa. Ku nehnuteľnosti prislúcha aj vyhradené parkovacie miesto pre 2 vozidlá, vlastné mólo a promenáda, aj kotvisko pre vodné skútre alebo čln s elektrickým navijakom a plne nerezovým zjazdom do vody. Napojený na inžinierske siete - kanalizácia, vodovodná prípojka, elektrická prípojka + satelit a internet. Nízkoenergetický rekreačný bungalov bol kolaudovaný v r.2018 a využívaný celoročne. V každej miestnosti sa nachádza elektrické podlahové kúrenie, ovládané samostatne pomocou smart aplikácie v mobile. Terasa o rozlohe 30 m2 je krytá elektricky ovládanou pergolou s ovládaním na stene alebo diaľkovým ovládačom. Drevená, voskovaná podlaha na terase. Na hliníkových oknách sú inštalované elektrické exteriérové žalúzie - 3x diaľkový ovládač + ovládač na stene. Bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere sú z prírodného materiálu kefovaný dub, bezfalcové dvere s magnetickým zámkom, klimatizácia Daikin. V celom dome je položená talianska dlažba, vhodná na podlahové vykurovanie. Celý dom je zabezpečený kamerovým systémom, ovládaným cez aplikáciu v mobile, taktiež zabezpečený alarmom Jablotron aj z exteriéru.
Bungalov sa predáva zariadený, tak ako je stav na fotografiách. V spálni sa nachádza nábytok z masívu, posteľ, nočný stolík a komoda. V detskej izbe je rozkladacia posteľ. V obývačke taktiež nábytok z masívu, konkrétne dub, jedálenský stôl, komoda a 5 miestna sedacia súprava, TV Samsung zakrivený. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi. Na chodbe je zabudovaná skriňa. V kúpeľni je zabudovaná toaleta Geberit, presklenný sprchovací kút, umývadlo a skrinka, zásobník na ohrev vody, práčka so sušičkou.
Podlahová plocha domu je 93,75 m2, terasa 30 m2.

Videoprehliadka sa pripravuje.

Cena 225 000 € + DPH

V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie.

Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle

Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.

Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Michalovce

Apartmánový dom pri Vinianskom jazere
Predaj Cena v RK
Apartmánový dom pri Vinianskom jazere

Apartmánový dom pri jazere VinnéPonúkame Vám na predaj očarujúci apartmánový dom obklopený lesom a situovaný v tesnej blízkosti jazera Vinné. Ideálna príležitosť pre vlastné bývanie a vytvorenie pasívneho príjmu prostredníctvom...

Rekreačný apartmán 320 m2 Vinné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Apartmánový dom pri Vinianskom jazere Cena v RK Rekreačný apartmán 320 m2 Vinné predaj