SIDE Apartmán, 113 m2, krásny, plne zariadený, 2 balkóny, Turecko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Virgin Reality ponúka na predaj rekreačný apartmán v Turecku, v turisticky obľúbenej a vyhľadávanej destinácií SIDE.
Apartmán sa nachádza v novovybudovanom komplexe The Hill Side, na 2. poschodí s v úžitkovou plochu 113 m2. K apartmánu prislúchajú dva balkóny. Jeden je umiestnený v prednej časti s rozlohou 10,7 m2 a zadný balkón má 4,5 m2.

Ide o nádherný, plne zariadený apartmán. Cez vstupnú chodbu sa pokračuje do obývačky otvorenej s kuchyňou a jedálňou, odkiaľ je vstup na hlavný predný balkón. Apartmán má dve spálne, 2 kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Nachádzajú sa v ňom vstavané skrine.

Do tejto nehnuteľnosti už netreba viac investovať. Je plne zariadená. Nachádzajú sa v nej nové elektrospotrebiče, kuchynská linka aj všetok nábytok, ktorý vidíte na fotografiách. Apartmán je plne klimatizovaný.

V komplexe sa nachádza dizajnový exteriérový bazén, vnútorný krytý bazén a fitness centrum. Pri bazéne sa môžu klienti občerstviť v poolside café bare a v komplex taktiež poskytuje reštauračné služby, kde sa dá kedykoľvek najesť.

Komplexe je vzdialený len 1 km od mora. Do centra starého historického mesta Side plného reštaurácií, kaviarní a barov je to len 8 min. autom.
Kúpa apartmánu môže byť pre Vás aj skvelou investičnou príležitosťou a Turecko je tou ideálnou destináciou.

Pre viac informácií sa môžete obrátiť na:

Miroslav Berky
Obchodný riaditeľ

mob.:
email:
web: virginreality.sk

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Manavgat