PREDAJ štýlové apartmány, Patince kúpele

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 6 pekných štýlovo zariadených apartmánov:
- 2 apartmány disponujú s prístelkou (vysúvacím lôžkom) a televízorom so satelitným príjmom, plne vybavenými kuchynkami, v ktorých nechýba elektrická dvojplatnička, chladnička, kávovar, rýchlovarná kanvica a jedálenský stôl so stoličkami. Samozrejmosťou apartmánov je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.
- 4 väčšie apartmány s kapacitou pre 2 až 6 osôb disponujú s dvoj lôžkovou spálňou s prístelkou (vysúvacím lôžkom) a obývacou časťou s televízorom so satelitným príjmom a rozkladacou pohovkou, využiteľnou ako prístelka pre ďalšie dve osoby, ďalej plne vybavenými kuchynkami, v ktorých nechýba elektrická dvojplatnička, chladnička, kávovar, rýchlovarná kanvica a jedálenský stôl so stoličkami. Samozrejmosťou aj týchto apartmánov je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.
Apartmány sa nachádzajú v známej a bohato navštevovanej rekreačnej lokalite, neďaleko mesta Komárno a Štúrovo. Príjemný relax je možný v záhradnej časti apartmánového domu na rozľahlej terase s posedením alebo priamo pri bazénoch. Občerstvenie počas dňa si je možné dopriať v niekoľkých reštauráciách, baroch a bufetoch. Deti sa môžu celý deň zabávať na detských atrakciách v areáli kúpaliska, ako napríklad na obrovskom nafukovacom hrade či na detskom ihrisku s pieskoviskom, hojdačkami a rôznymi preliezkami alebo na tobogánoch. Pohodlné parkovanie je zabezpečené hneď pri ubytovaní.

MOŽNÝ JE AJ PREDAJ JEDNOTLIVÝCH APARTMÁNOV!

Bližšie informácie poskytnem na alebo na

V KÚPNEJ CENE SÚ UŽ ZAHRNUTÉ PRÁVNE A ADMINISTRATÍVNE SLUŽBY A POPLATKY SPOJENÉ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI.

SB REALITY zabezpečuje klientský servis, ktorý zahŕňa všetky úkony spojené s predajom, kúpou, prenájmom nehnuteľností, ako aj právne a hypotekárne poradenstvo. Realitná kancelária SB REALITY, s.r.o. je overený člen ZRKS (Združenie Realitných Kancelárií Slovenska).
---
SB REALITY s.r.o. - Kancelária KOMÁRNO
Palatínova 39
Komárno 945 01

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Komárno