Nadštandardný byt v srdci Bratislavy

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Hlboká
162.12 m²
6
1
3
áno - 1 auto
verejný vodovod
230V
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
2.430,- €/mes. Energie:
440 € / mes
+440,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 2415x zobrazená detailne / 145x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom priestranný 3-izbový byt v nadštandardnej rezidencii priamo v centre Bratislavy s garážovým státím.

Byt s podlahovou plochou 162,12 m2 sa nachádza na prvom poschodí historickej budovy Národnej Kultúrnej Pamiatky. Patrí k nemu priestranný balkón s výmerou 14,50 m2 s výhľadom do tichého zeleného parku nachádzajúceho sa vo vnútrobloku.

Špeciálna pozornosť bola venovaná interiéru samotného bytu použitím mramoru, drevených podláh, značkovej sanity či kvalitnej kuchynskej linky vybavenej nadštandardnými spotrebičmi Miele. Nechýbajú moderné technológie ako klimatizácia, podlahové kúrenie, bezpečnostný systém a wifi. Byt sa prenajíma nezariadený (fotografie slúžia len pre ilustráciu). K bytu patrí garážové státie v podzemnej garáži komplexu.

K cene prenájmu budú pripočítané poplatky za energie vo výške 2,70EUR/m2/mesiac. Súčasťou služieb v komplexe je 24/7 bezpečnostná služba, fitness, wellness 7 SPA, park vo vnútrobloku, reštaurácia, francúzska pekáreň a kaviareň. Rezidenti komplexu majú vstup do fitness a wellnesu zdarma.

Obytný dom je prehlásený za Národnú Kultúrnu Pamiatku a prešiel kompletnou interiérovou a exteriérovou rekonštrukciou. Spoločné priestory dýchajú históriou aj vďaka zachovaným prvkom ako pôvodné schodisko, zábradlia, podlahy, štuky či majestátny vstup do budovy. Byt je určený na dlhodobý prenájom pre najnáročnejšiu kategóriu klientov.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Hlboká

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Hlboká v Bratislave - Staré Mesto v cene 2.430,- €/mes. je o 303 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 53 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-A1...

Pozícia realitnej ponuky

2.430,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 3.600,- €/mes.
176.62 m²
Celková rozloha 53 m² 223 m²
162.12 m²
Úžitková plocha 53 m² 223 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha176.62 m²
Úžitková plocha162.12 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Bazéninteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-A1.2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny