Prenajmite si ZABEHNUTÚ a VYBAVENÚ REŠTAURÁCIU vo VÝBORNEJ LOKALITE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Michal NOVOMESKÝ ponúka na PRENÁJOM ZABEHNUTÚ a FUNGUJÚCU REŠTAURÁCIU (Im Lette) v Novom meste na Vajnorskej ulici. NEPLATÍTE ODSTUPNÉ, ani PROVÍZIU realitnej kancelárii. Reštaurácia je kompletne vybavená a pripravená pre nového nájomcu.

VÝHODY REŠTAURÁCIE
NOVOSTAVBA z 2015 - reštaurácia sa nachádza v novopostavených kancelárskych budovách v objekte na Vajnorskej 103
ZABEHNUTÁ s PRAVIDELNÝMI ZÁKAZNÍKMI - v budovách pracuje cez 800 ľudí, množstvo ľudí dochádza do reštaurácie aj autom vďaka výbornému parkingu + má reštaurácia zabehnutý a prosperujúci rozvoz
KOMPLETNÉ VYBAVENIE reštaurácie, baru, aj kuchyne - kuchyňa plne vybavená na mieru firmou Gastrorex, interiér zariadený na mieru firmou Nesia, podlaha v celom priestore z kameňa, plne vybavený bar.
VYBAVENIE ako alarm, kamerový systém, konvektomat, gril, fritéza, umývačka riadu, profesionálny kávovar, mlynček na mäso, chladiace vitríny, teplé pulty, mlynček na kávu či profesionálna vzduchotechnika vyvedená na strechu (5.poschodie), stoly a stoličky atď. zostáva všetko v cene prenájmu
MNOŽSTVO SEDENIA - vnútri 56-60, vonku 24 miest
VRÁTNIK (SBS) 24/7 v tej istej budove
9 PARKOVACÍCH STÁTÍ pred reštauráciou
SÚKROMNÁ ULICA bez obytných domov v okolí - možnosť aj neskorších osláv, či posedení na terase
PÔDORYS aj viac fotografií (kuchyňa, sociálne zariadenia, zázemie zamestnancov, skladové priestory a i.) na vyžiadanie pošlem do emailu

NEPLATÍTE ani ODSTUPNÉ, ani PROVÍZIU realitnej kancelárii.

REŠTAURÁCIA funguje od 2015 je zabehnutá a má stálu klientelu. Majiteľ si vyhradzuje právo výberu nového nájomcu aby reštaurácia aj naďalej prosperovala.

CENA PRENÁJMU
2500 € mesačne + DPH + energie ( €/mes.). PROVÍZIU ani ODSTUPNÉ NEPLATÍTE. Pri podpise zmluvy sa platí aj depozit vo výške 3-mesačného nájomného.


KONTAKT
Michal NOVOMESKÝ




Páči sa vám táto reštaurácia, alebo chcete Vašu nehnuteľnosť prenajať/predať RÝCHLO a BEZ PROBLÉMOV? Neváhajte a KONTAKTUJTE ma. Aj Vašu nehnuteľnosť PRENAJMEM alebo PREDÁM za NAJVYŠŠIU MOŽNÚ CENU so ZÁRUKOU BEZPEČNOSTI. Som Vám k dispozícii 7 dní v týždni.

Podobné realitné ponuky