Loď na Dunaji s variabilným využitím (pre cca 400os).

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme veľkokapacitnú loď- kaviareň, divadlo , reštaurácia, stojacu na brehu Dunaja.
Objekt lode bol kompletne zrekonštruovaný pred cca 10-timi rokmi a doteraz kvalitne udržiavaný.
Pozostáva :
PP - tvorí divadlo s kapacitou cca 100 osôb, šatne, bar kapacita cca 40 osôb, toalety dámske a pánske, a technické zázemie
1.NP - veľký bar- kaviareň - 50 osôb, dámska a pánska toaleta, byt cca 70 m2, schodisko vedúce do podpalubia
2.NP - terasa uzavretá kapacita 130 os., otvorená terasa 40 os, byt - 70 m2+ terasa
PP - Divadlo : má drevenú podlahu je kompletne ozvučené s pódiom a priľahlou šatňou pre hercov. V divadle sú umiestnené stoličky kt. sa dajú usporiadať pre potreby divadla alebo inej spol. akcie.
Bar: pri divadle je tvorený samostatným barom a kresielkami.
Obe časti aj divadlo a bar môžu slúžiť samostatne alebo ako jeden celok. Na tomto poschodí sú aj toalety.
1.NP - Kaviareň - je tvorená presklenou časťou s výhľadom na obe strany Dunaja s výhľadom na hrad . Je veľmi svetlá. Na podlahe je drevená podlaha.
Bar v kaviarni je kompletne vybavený funkčnými zariadeniami a nábytkom na prevádzku baru a kaviarne. Pohodlné sedenie s kapacitou 50 osôb vytvára príjemnú atmosféru , s výhľadom naj na každodenné použitie . Vedľa baru je miestnosť na prípravu jedla - kuchyňa.
na tomto poschodí sa nachádza aj samostatný priestor - byt. Môže slúžiť ako byt, ďalší bar alebo sklad. Priestor má samostatnú toaletu a barový pult. Priamo z priestoru sa vychádza na terasu v prednej časti lode. Do priestoru je možnosť samostatného vchodu a to umožňuje ho prenajímať alebo užívať bez ohľadu na ostatnú prevádzku. Zároveň sa ale dá prepojiť s celou prevádzkou a zvýšiť tak kapacitu.
2.NP - veľká zakrytá terasa s drevenou podlahou a pohodlnými kreslami s kapacitou 130 os. a úžasným výhľadom tvorí najkrajšiu časť lode. Na tomto poschodí sa nachádza aj menšia otvorená terasa. Za terasou sa nachádza podobný priestor ako na 1.NP. Celý tvorí plocha cca 50 m2 s drevenou podlahou , kúpeľňou a vstupnou chodbou. Momentálne je využívaný ako príručný sklad ale môže slúžiť aj samostatne ako ďalšia prevádzka.
Vybavenie : elektrické kúrenie, klimatizácia, čistička. Povolenia na prevádzku zariadenia a státia na Dunaji sú platné do roku 2023.
Veľká údržba lode prebehla v roku 2019.
Prevádzková doba na tomto mieste bola určená od 10:00- 24:00( v blízkosti nie je zastavaná časť Bratislavy tak prevádzka nikoho neruší). Loď bola využívaná na veľkokapacitné akcie, svadby , párty , večierky ale aj ako divadlo.
Vzhľadom na polohu v centre Bratislavy, veľkú plochu a množstvo priestorov, ktoré sa dajú spájať do celkov má objekt veľkú možnosť využitia naozaj po celý rok.
Počas celej doby bol priestor úspešne využívaný.
V tesnej blízkosti lode je Magio pláž, plocha na parkovanie a park.



Podobné realitné ponuky

Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2
Predaj Cena v RK
Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2

Predaj dvojpodlažného obchodného a reštauračného priestoru Blagoevova ulica, oproti ekonomickej univerzite. Na prízemí zabehnutá, kompletne zrekonštruovaná reštaurácia. Suterén momentálne skladové a kancelárske priestory, šatňa, veľký chladiaci box a sociálne zariadenia...

Gastro priestory 570 m2 Bratislava - Petržalka / Blagoevova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2 Cena v RK Gastro priestory 570 m2 Bratislava - Petržalka
Blagoevova
predaj