Penzión s veľkou okrasnou záhradou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj penzión situovaný na rozľahlom pozemku s okrasnou záhradou. Má ideálnu polohu, čo sa týka dostupnosti. Nachádza sa cca 20 km od kúpeľného mesta Piešťany, 30 km od lyžiarskeho strediska Bezovec, 30 km od Nitry. Jedná sa o zabehnutú prevádzku penziónu, ktorá ponúka ubytovacie a stravovacie služby v reštaurácii s kapacitou 75 miest, s možnosťou širokého využitia: svadobné hostiny, rodinné oslavy, pracovné stretnutia a pod.

Prízemie penziónu tvorí veľký spoločenský priestor (reštaurácia), s možnosťou separé pre dve samostatné akcie, bar, kompletne vybavená kuchyňa, dve samostatné sociálne zariadenia a skladové miestnosti. Ubytovacie priestory sú situované na poschodí so samostatným vstupom mimo reštauráciu. Ponúkajú k dispozícii päť izieb a jeden apartmán, pričom z každej izby je prístup na terasu s výhľadom na okolie. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, sprchovací kút, resp. masážnu vaňu (apartmán). Celková ubytovacia kapacita penziónu zahŕňa 20 lôžok. Na poschodí je situovaná priestranná slnečná terasa, vhodná na uzatvorené akcie počas letného obdobia.

Celková výmera pozemku, na ktorom je penzión situovaný je 3366 m², jeho prevažnú časť tvorí udržiavaná okrasná záhrada, terasa a parkovacie miesta vyhradené pre hostí. Záhrada je zavlažovaná elektronickým zavlažovacím systémom, ktorý čerpá vodu z vlastnej studne. Penzión je plne vybavený a pripravený na okamžité sprevádzkovanie, no zároveň ponúka možnosť iného funkčného využitia.

Podobné realitné ponuky