Na predaj/ zabehnutá,oblúbená reštaurácia, okr. Nové mesto n.V.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj zabehnutý reštauračný komplex v príjemnej časti Považského Inovca so zaujímavými možnosťami. Reštaurácia sa nachádza pri hlavnej ceste medzi obcami a zároveň 3 km od diaľničného privádzača na D1 na trase Piešťany-Nové Mesto n.V. Zastavaná plocha je výmery 1324 m2, celková výmera pozemku je 2630 m2. Objekt pozostáva z dvojpodlažnej hlavnej budovy obdĺžnikového pôdorysu, ktorá slúži ako reštaurácia s kuchyňou, zázemie a služobný byt na 1 NP. Reštaurácia, situovaná na prízemí pozostáva z barovej časti a hlavnej reštauračnej časti. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté kompletné vybavenie reštaurácie a kuchyne so gastro spotrebičmi. K reštaurácií patria dve letné terasy (s možnosťou zimného prekrytia), poskytujúce krásny výhľad na pozemok a úpätie Považského Inovca. V barovej časti reštaurácie je pivnica, skladovacia miestnosť pre potraviny a šatňa pre zamestnancov. Obytná časť nad reštauráciou pozostáva zo 4 izieb a príslušenstva (kúpeľne, WC, šatník). Reštaurácia poskytuje letnú kuchyňu s prístreším. V tesnej blízkosti sa nachádza hospodárska budova, v tejto budove sa nachádzajú murované izby, náhradná letná kuchyňa a práčovňa pre reštauráciu a dva menšie sklady. Vedľa tejto budovy je skleník. K reštaurácií patrí udržiavaný pozemok s ovocnými stromami a detské ihrisko. Pre hostí reštaurácie je určené parkovisko pri hlavnej ceste pre cca 20 áut.
Vykurovanie objektov je riešené kotlom na tuhé palivo, inžinierske siete- elektrina, 230V/ 380V, obecný vodovod, odkanalizovanie objektov je riešené dvomi septikmi, dve vŕtané studne na úžitkovú vodu. Mesačné energetické náklady pre danú nehnuteľnosť činia 250,- EUR.

Výhody: Dobrá obslužnosť objektu, 3 km od diaľničného privádzača, 13 km od Piešťan, 17 km od Nového Mesta n. V. Zabehnutá, útulná reštauračná prevádzka rodinného typu s kapacitou cca 50 osôb, v prírodnom prostredí s možnosťami turistiky alebo cykloturistiky (hrad Tematín, Beckov, lyžiarske stredisko Bezovec).
Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám zorganizujeme obhliadku, zavolajte nám už dnes!

Potrebujete úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. províziu a kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej
advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Za výhodných finančných podmienok len exkluzívne v našej R1 Reality poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdno-znaleckého posudku aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku a pod.

Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.
Informujte sa na tel. čísle:

R1reality ...rýchla cesta k Vášmu zámeru!

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Nové Mesto nad Váhom

REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom
Predaj 250.000,- €
REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom

REZERVOVANÉ - Ponúkame Vám na predaj prízemnú, čiastočne podpivničenú budovu v Novom Meste nad Váhom, známu pod názvom Vináreň pod kostolom. Vináreň pod kostolom bola v minulosti využívaná hlavne ako...

Gastro priestory 670 m2 Nové Mesto nad Váhom / Benkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom 250.000,- € Gastro priestory 670 m2 Nové Mesto nad Váhom
Benkova
predaj