Štýlová kaviareň a bar s letnou terasou v centre mesta, ul. Zvonárska

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na odstúpenie fungujúcu kaviareň a bar v jednom, v historickom centre Košíc na frekventovanej Zvonárskej ulici v tesnej blízkosti Hlavnej ulice a hotela Hilton. Jedná sa o štýlovo zariadený podnik s unikátnou atmosférou, kde si môžu hostia vychutnať kávičku v interiéri alebo na vonkajšej terase. Vo večerných hodinách sa kaviareň mení na bar, kde sa organizujú koncerty rôznych skupín a je otvorený do neskorých večerných hodín. Podnik má stálu klientelu. Podávajú sa tu nápoje, ale je tu možnosť podávať aj malé občerstvenie (panini, wafle, bagety, atd.).

Celková výmera priestoru je približne 200 m2.

Kaviareň je zariadená štýlovým nábytkom, stolíkmi, stoličkami, kreslami, policami na knihy a rôzne spoločenské hry, barovým pultom, klavírom, ktorý slúži ako kulisa, kapacita je cca 40 miest na sedenie v interiéri a cca 20 miest na sedenie na letnej terase - dispozične sa skladá z hlavnej kaviarne s barom, je tu sklad, toalety pre hostí a zázemie pre zamestnancov. Vstup je priamo zo Zvonárskej ulice.

Kaviareň sa postupuje vrátane kompletného zariadenia, presne v takom stave, ako momentálne funguje. Je tu možnosť okamžitej prevádzky. Nájomná zmluva s majiteľom budovy je vyhotovená na obdobie desať rokov a je veľmi výhodná pre nájomníkov.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky