Budova, Košice - Šaca, ul. Mierová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Mgr. Dávida Čelovského Vám ponúka na predaj budovu pre obchod a služby v mestskej časti Košice - Šaca na ul. Mierová s celkovou zastavanou rozlohou 420 m2.

Ak hľadáte strategické miesto pre Vaše podnikanie na pokračovanie v gastroprevádzke a ubytovacom zariadení,prípadne na predaj potravín, textilu,rôzneho tovaru, služieb táto ponúka je vhodná práve pre Vás.

Ponúkaná jednoposhodová budova sa nachádza na frekventovanej ul. Mierová v Košiciach, prízemná stavba postavená na pôdoryse tvaru "I" s možnosťou zásobovania zo zadnej strany budovy. Zastavaná plocha predstavuje 420 m2. Budova bola rekonštruovaná a zo severnej časti zateplená. Budova disponuje otvorenou časťou využívanou ako pub, skladovými priestormi, kanceláriou, strojovňou a deviatimi izbami, ktoré sú momentálne využivané, ako ubytovacie zariadenie viď. pôdorys v prílohe.

Stavba je napojená vodovodnou prípojkou na mestský rozvod vody, kanalizačnou prípojkou na obecnú kanalizačnú sieť, prípojkou NN na rozvody NN a prípojkou na rozvody plynu. Budova je prevádzkovaná ako PUB a Ubytovňa.

Pozemok pod budovou je vo vlastníctve SR.

Nehnuteľnosť je situovaná v blízkosti stavieb občianskej vybavenosti a veľkého množstva bytových a rodinných domov.


Cena je 153.990 Eur,- vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, ktorá zahŕňa kompletný právny servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis.

Kompletné vybavenie a zariadenie budovy nie je zahrnuté v predajnej cene.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle + – Mgr. Dávid Čelovský – Realitná kancelária RELCOM

Podobné realitné ponuky