Ponúkame na predaj gastro priestory, Košice - Nad Jazerom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj gastro priestory nachádzajúce na sídlisku Nad Jazerom v Košiciach a zároveň priamo v rekreačnej oblasti plážového kúpaliska na danom sídlisku. Jedná sa o výmeru 725m2. Objekt pozostáva z dvoch častí a to reštauračnej a bufetovej, ku ktorej prináleží aj priestranná terasa.
V reštauračnej časti sa nachádzajú dve veľké miestnosti, ktorých kapacita je cca 150 osôb, priestranným barom ( ktorej súčasťou je výrobník ľadu, umývačka riadu, kávovar zn.Rancilio, mlynček na kávu, veža zn. Philips......atd.). V priestoroch sú 2 samostatné sociálne zariadenia pre mužov a ženy (každé o 2 miestnostiach), šatňa pre personál so samostatným sociálnym zariadením. Objekt disponuje okrem hlavných prevádzkových miestností aj skladovými a kancelárskymi miestnosťami.K dispozícii je veľká terasa s kapacitou cca 200 osôb. Taktiež súčasťou ostávajú aj krásne drevené stoly, lavice a stoličky pre vonkajšie aj vnútorne sedenie. Prístup do objektu je možný z hlavného predného vchodu alebo zo zadného ( zásobovacieho ) vchodu a teda cyklistického chodníka vedeného popri rieke.
V bufetovej časti sa nachádzajú 4 samostatné miestnosti s vlastnými vstupmi, v ktorých sa nachádza umývadlo a chladnička. Priestory boli využívané na rôzne druhy občerstvenia.
Priestory sú monitorované zabezpečovacím systémom. Bezproblémové parkovanie a prostredie plné športových aktivít je výhodou tejto prevádzky umiestnenej vo vynikajúcej lokalite.

Reštaurácia je známa svojou dlhoročnou tradíciou a stálou klientelou. Nakoľko miestností a letná terasa sú priestranné, tak sú vhodné na organizovanie rôzných akcií napr.: diskotéký, svadby, krstiny, večierky, atď...V rekreačnej oblasti plážového kúpaliska MČ Košice - Nad Jazerom je možnosť využitia aj vodných športov na jar / leto / jeseň - vodný vlek či čaro prírodnej scenérie a rybolovu....

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti.

V prípade ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel.č. - Nikola Janoková

Podobné realitné ponuky