GASTRO PREVÁDZKA NA ODSTÚPENIE A PRENÁJOM, SEKULE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom gastro prevádzku v Sekuliach, 20km od Malaciek, 48km od Bratislavy.

Plocha priestorov: 300m²
Stav: novostavba, zariadené, schválené RUVZ
dispozícia: kuchyňa, predajňa, cukrárenská výroba, pariaca miestnosť, reštauračná miestnosť, 3x toalety, skladové priestory, vstavané chladiarenské miestnosti, šatňa, rampa
cena: dohodou

Gastro prevádzka je momentálne v prevádzke (otvorená denne) schválená RUVZ, plne zariadená, spĺňajúca všetky normy. V prevádzke sa varí obedové menu, pečú slané a sladké pečivá a zákusky, parené knedle a pod. Budova je novostavba, kolaudovaná v roku 2010.
Priestor je rozdelený na 3 časti. Každá časť má svoju plne zariadenú prevádzku a vlastný vchod.

V prvej časti sa nachádza predajňa s reštauračnou časťou , kuchyňou a toaletami – mužské a ženské, spolu 115m². Táto časť má 2 vstupy. Reštauračná časť má kapacitu 20 osôb, je klimatizovaná. Zariadenie: zmrzlinová vitrína, cukrárenská vitrína, varný pult na udržiavanie teploty, chladnička, vstavané vitríny a police. Zariadenie kuchyne: antikorový drez a dvoj drez, 2x pracovná antikorová doska so šuflíkmi, konvektomat, veľký digestor, plynový sporák so 6 horákov, chladničky, samostatný sporák s rúrou, gastro výťah. Vonku pred reštauračnou časťou sa nachádza terasa, využívaná na ďalšie sedenie pre hostí.

V druhej časti, ktorá má 56m² sa nachádza výroba, sklad, kancelária a vonkajšia rampa. V tejto časti sa vyrábajú knedle. Zariadenie: pariaca miestnosť, vstavaná chladnička, ktorá sa dá nastaviť aj ako mraznička. Cez celú prevádzku prechádza vzduchotechnika.

V 3.časti, ktorá má 128m², sa nachádza cukrárenská výroba. Zariadenie: 3x konvektomat, miešačka na cesto, stroj na lístkové cesto (ROLVEX), roboty, vstavaná chladnička.

Na poschodí sa nachádza veľká zariadená sála, do ktorej vedie aj gastro výťah z kuchyne z prízemia. Sála sa môže využívať len občasne, po dohode s majiteľom objektu. Ku každému výrobnému priestoru možný vjazd dodávkou. Parkovanie na cca 15 miest.
IS: elektrika, plyn, voda, kanalizácia.
Prenájom priestorov a cena za odstúpenie zariadenia: dohodou. Viac informácií v RK. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. číslo alebo emailom:

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Senica