Prenájom zabehnutej Koliby v obci Jatov, časť Kendereš

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom zabehnutú kolibu. Jedná sa o veľký objekt v malej, tichej obci Jatov, časť Kendereš, cca 7km od Šale a cca 20km od Nových Zámkov. Nachádza sa na prekrásnom 0,8 ha pozemku plnom zelene, s vlastným parkoviskom, detským ihriskom a tenisovým kurtom s osvetlením. Budova postavená v roku 2002 o rozlohe 400m2 je ladená v duchu historických slovenských chalúp, má 2 podlažia, vínnu pivnicu a stodolu. V r.2015 prešiel interiér renováciou. Za budovou sa nachádza stajňa pre kone. Pitná voda je z artézskej studne (154m hlboká), schválená hygienou, nádrž 3 m3. Voda na polievanie zo studne (15m hlboká), kúrenie kombinované, septik, elektrika, plyn. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, bar, toalety a cca 40 miest na sedenie. Poschodie tvoria 3 miestnosti na spanie, toalety, kúpeľňa, bar, cca 30 ďalších miest na sedenie a terasový balkón. Poschodie je prepojené s poschodím stodolovej časti.
Obytná časť má samostatný vchod, kde sa nachádzajú už spomínané 3 spálne na poschodí, na prízemí obývačka so zariadenou kuchyňou a kachľovou pecou, ako aj kúpeľňa s WC. Celý objekt je oplotený. Gazdovstvo je naozaj v krásnom súkromnom prostredí s nádychom ľudovej kultúry, vhodný na oddych, usporiadanie školení, prezentácií, spoločenských či neformálnych posedení ako oslavy, svadby a iné, alebo ako súkromný ranč, hospodárstvo alebo usadlosť. Najlepšie vidieť.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Nové Zámky

Prenajmem zabehnutú prevádzku v Nových Zámkoch
Prenájom 400,- €
Prenajmem zabehnutú prevádzku v Nových Zámkoch

PONUKA: Prenajmem zabehnutý podnik neďaleko centra v Nových Zámkoch. Budova je postavená z tehly a prešla rekonštrukciou. Podnik má plastové okná, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou. Je napojený na...

Gastro priestory 100 m2 Nové Zámky / Nové Zámky
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajmem zabehnutú prevádzku v Nových Zámkoch 400,- € Gastro priestory 100 m2 Nové Zámky
Nové Zámky
prenájom