IHNEĎ VOĽNY! OBCHODNÝ PRIESTOR - BISTRO, NOVOSTAVBA, PANÓNSKA CESTA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestranný komerčný priestor vo výbornej lokalite v novostavbe Panónka. Nachádza sa v bratislavskej mestskej časti Petržalka na adrese Panónska cesta.

Samotný priestor je vo veľkosti 126 m2. Má veľkoformátové výkladové okná orientované smerom na frekventovanú cestu, ale aj zadný vchod pre zásobovanie. Dispozične pozostáva z dvoch miestností (predajný priestor a kuchyňa), skladu, toaliet pre hostí a zázemie a toalety pre personál (viď. priložený pôdorys). Je vybavený klimatizáciou v oboch miestnostiach a prípravou na vzduchotechniku. Priestor je deklarovaný pre bistro. K dispozícii je ihneď.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Panónska cesta, Bratislava - Petržalka
* vstup z ulice
* orientácia na hlavnú cestu
* výmera priestoru: 126 m2

BYTOVÝ DOM:
* tehlová novostavba (2018)
* vlastná plynová kotolňa
* na prízemí sa nachádzajú prevádzky (fitness centrum, nechtový salón, papiernictvo a ďalšie komerčné priestory)
* kvalitné materiály

LOKALITA A OKOLIE:
Bytový komplex Panónka sa nachádza na začiatku mestskej časti Petržalka, s pešou dostupnosťou do historického centra. Preto ho môžeme zaradiť k projektom s príťažlivou polohou. Je iba "na skok" do Sadu Janka Kráľa, nákupného centra Auparku, či do priameho centra Starého Mesta - Tyršovo nábrežie, Hviezdoslavovo námestie atď. V dostupnej vzdialenosti je kompletná občianska vybavenosť (potraviny, od materskej školy až po vysokú školu, knižnica, reštaurácie, zdravotné stredisko, plaváreň, kúpalisko a mnoho ďalších).

CENA: 18,-EUR/m2/mesiac + DPH + energie
Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje vratný depozit + provízia pre RK vo výške 1/2 mesačného nájomného bez energií.
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky