LEN U NÁS! Odstúpenie prevádzky Zmrzlináreň - Cukráreň - Bar, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN Reality Vám ponúka na odstúpenie prevádzku Zmrzlináreň - Bar v centre mesta Trenčín, na Palackého ulici, mimo pešej zony.

Ide o odstúpenie zabehnutej niekoľko ročnej dobre fungujúcej prevádzky s vlastnou výrobou zmrzliny. Je to tradičná domáca kvalitná zmrzlina vlastnej výroby s vlastnou receptúrou. Samozrejmosťou je stála klientela, ktorá je naučená a vyhľadáva tento druh ponuky s čerstvých a kvalitných surovín. Preto sa prevádzka odstupuje klientovi s jej nasledovaním know houw . Majitelia budú na začiatok pomocnou rukou pri zaučení a hlavne pri výrobe ich kvalitnej pochutine.

Prevádzka sa predáva s kompletným vybavením aj so zariadením (zmrzlinovy stroj, šoker, mraziaky, boxy, nábytok, pokladňa, kávovar, chladničky, vitríny, atď...).

Priestor o rozlohe približne 100m2 pozostáva z hlavnej časti vstupného baru s kapacitou 20 miest na sedenie a malej terasy s dvoma oddychovými lavicami. Z ďalšej miestnosti v ktorej je kuchyňa, prípravovňa , potom suchý sklad , šatňa. K prevádzke prislúcha aj sociálne zariadenie, zvlášť pre mužov a ženy. Prevádzka spľňa všetky hygienické požiadavky.
Bude možné postúpiť nájomnú zmluvu a tak isto aj s.r.očku.

Cena: Dohodou

Ďalšie podrobné informácie ohľadom prevádzky a ohľadom predaja Vám rada poskytnem telefonicky, prípadne na osobnom stretnutí.

Katarína Matušková
Váš realitný poradca

mobil:
e-mail:
Pod Sokolice 7289/28A
911 01 Trenčín

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Trenčín

Jedinečná príležitosť - DA VINCI a LIFE priamo v centre mesta
Predaj 69.000,- €
Jedinečná príležitosť - DA VINCI a LIFE priamo v centre mesta

RADO Reality Vám ponúka na predaj/odstúpenie zabehnutú prevádzku DA VINCI priamo v centre mesta Trenčín. Nachádza sa pri Posádkovom klube (ODA), kde má v blízkej dobe prebehnúť revitalizácia pešej zóny...

Gastro priestory 0 m2 Trenčín