Na odstúpenie prevádzka rýchleho občestvenia s vynikajúcou polohou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte gastro priestory na prevádzku rýchleho občerstvenia priamo v centre Košíc?

Ponúkame na odstúpenie prevádzku rýchleho občerstvenia alebo bistra 90 m2 s vynikajúcou polohou, ktorá sa nachádza na jednej z najfrekventovanejších ulíc v Košiciach na Mlynskej ulici. Denne prejde touto ulicou vyše 20 000 hladných ľudí. Vchod je priamo z ulice. Prevádzka ma aj letnú terasu čo zvyšuje kapacitu zákazníkov.

Je kompletne zariadená moderným vybavením a technológiou kúpenou 12/2016: chladničky, vitríny chladiace a tepelné, konvektomat, konvektomat spodok, kávovar, mička na poháre, mlynček na mäso, kotlík na polievky teplý, fritéza, umývačka riadu, grill, chladiaci pult, teplý pult, sporák, bojler, plynové stoličky, vzduchotechnika, digestor veľký, digestor medený, pulty so šuflíkmi, drez, drez so sprchou, váhy, mikrolnka, svetelná tabuľa, barové stoličky, stoličky, stôl-sud, stoly, stoly a stoličky na terase, pokladňa, pc+fiškál, kassa, rádio, plus rôzne typy tanierov, pohárov, šálok, príbor atď.

Prevádzka je pripravená na okamžité spustenie a prevádzkovanie bez ďalších investícií. Má vlastnú webovú a facebookovu stránku.

Cena za odstúpenie prevádzky s kompletným uvedeným zariadením a vybavením je dohodou

Ak vás táto ponuka zaujala kontaktujte realitného makléra Ing. Branislav Čuri









Podobné realitné ponuky