Predáme zabehnutý bufet - Nové Zámky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj zabehnutý bufet s rýchlym občerstvením v Nových Zámkoch. Cena iba 2000€, alebo ho prenájmeme za 600€/mes. Je to kombinovaná prízemná stavba s rozlohou asi 40m2 a s terasou veľkou cca 12m2. Vykurovanie je gamatkami. Nachádza sa v ňom 13 miest na sedenie vo vnutri a asi 12 vonku na terase. Bufet prešiel rokonštrukciou, podáva sa v ňom varené jedlo, nápoje a produkty rýchleho občerstvenia. Na toto všetko je bufet kompletne vybavený, je v prevádzke. Prevažná časť zariadenia ostáva v bufete.
Patrí k nemu aj menší skladový priestor a toaleta. Parkovisko je hneď oproti.
Exkluzívne iba u nás.
Viac informácii na tel. č. našej maklérky aktívnej v danej lokalite Laurová , , alebo

U nás vybavíte všetko na jednom mieste.
Vybavujeme aj hypotéky ku kúpe nehnuteľnosti, nakoľko sme certifikovanou realitnou kanceláriou a riadne zaregistrovaným členom s povolením NBS sprostredkovávať aj hypotekárne a sprostredkovateľské úvery a aj poistenia všetkého druhu.
Pracujeme s produktami všetkých bánk a poisťovní podnikajúcich na územi SR.

Ako prebieha obhliadka nehnuteľnosti?
Obhliadku vedie maklér
Obhliadku vedie a so záujemcom komunikuje takmer výlučne realitný maklér!
Obhliadka NESLÚŽI NA DOJEDNÁVANIE KÚPNEJ CENY.
Pred začiatkom obhliadky vás maklér vyzve k podpisu protokolu o vykonaní obhliadky. Ide o evidenčnú povinnosť profesionálneho makléra, ktorý nedodržaním tejto povinnosti, obhliadku neuskutoční.
Písomná evidencia o obhliadke je nutnou podmienkou vykonania akejkoľvek obhliadky nehnuteľností v ponuke Reality-Kontakt a maklér neumožní obhliadku nehnuteľnosti záujemcom, odmietajúcim písomne potvrdiť, že vstúpili do cudzieho objektu resp. na cudzí pozemok. Treba si uvedomiť, že vstup na cudzí majetok vždy podlieha súhlasu vlastníka, ktorý má vždy počas procesu sprostredkovania možnosť vyžiadať si od Reality-Kontakt evidenciu osôb, ktoré do nehnuteľnosti vstúpili.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH
Predaj Cena v RK
PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH

Ponúkame na predaj krásnu reštauráciu v Nových Zámkoch na juhozápadnom okraji mesta, za riekou Nitra v čarovnom prostredí v srdci lesoparku BEREK, medzi storočnými stromami zákonom chránených dubov.Areál a...

Gastro priestory 2446 m2 Nové Zámky / Tatranská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH Cena v RK Gastro priestory 2446 m2 Nové Zámky
Tatranská
predaj