NA PREDAJ REŠTAURAČNÉ PRIESTORY V CENTRE KOŠÍC 264m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na predaj pivničné reštauračné priestory v absolútnom centre Košíc na rohu Hlavnej a Hviezdoslavovej ulici v tesnej blízkosti námestia Maratónu mieru.

Obrovským bonusom tejto ponuky je aj to, že k týmto priestorom je možné dokúpiť aj samostatný stavebný pozemok o výmere 158 m2 nachádzajúci sa v rámci objektu so vstupom priamo z ulice, ktorý môže slúžiť ako letná terasa alebo parkovisko pre reštauráciu.
Priamo pred vstupom sa nachádza aj mestské parkovanie s dostatočnou kapacitou. Poloha priestorov je vynikajúca, pretože sa nachádza na veľmi frekventovanom mieste v blízkosti pešej zóny, daňového úradu, VÚC, zastávok MHD a biznis centra, ktoré je momentálne vo výstavbe.

Celková výmera priestoru je 298 m2 z čoho úžitková plocha samotnej reštaurácie je 264,54 m2 + 1/3 spoluvlastnícky podiel na nádvorí 22,45 m2 + vzduchotechnická miestnosť 10,83 m2.

Samotná reštaurácia je zariadená masívnymi stolmi, lavicami, stoličkami, barovým pultom a výčapom - kapacita je cca 100 miest na sedenie - dispozične sa skladá z viacerých miestností - hlavná reštauračná časť, bar, salónik, technická miestnosť, sklady, toalety pre hostí a zamestnancov, šatne, kuchyňa, herňa. Vstup je priamo z ulice a takisto aj z dvora.

Štandardy: celá budova bola kompletne zrekonštruovaná, nové plastové okná a dvere, dlažba, rozvody, fasáda. V reštauračných priestoroch sa spravili predsadené steny oddelené od pôvodných stien odvetrávaným vzduchovým priestorom, čo zabraňuje vlhnutiu stien.

Tieto priestory sú súčasťou budovy, ktorá sa dá kúpiť aj v celku.

Cena tejto nehnuteľnosti je 199.990,- EUR bez DPH.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS


Podobné realitné ponuky