Predaj zabehnutá reštaurácia PUB, Hamuliakovo, Hlavná ul., okr. Senec

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom v ktorom je zabehnutá reštaurácia PUB - v prevádzke, Hamuliakovo, Hlavná ulica, okres: Senec, v OV, VHODNÉ NA SÍDLO FIRMY PRÍPADNE REŠTAURÁCIU, v ponuke EXKLUZÍVNE IBA U NAS, stavba cca 25 - 30 ročná, tehla, nezateplená, čiastočne podpivničená v 1/3 - cca 40 m2, pôvodná, pozemok : 731 m2, zastavaná plocha: 300 m2, užitková plocha: 280 m2, terasa 40 m2 zasklenená s krbom - zo sedením cca pre 40 ľudí, inžinierske siete: všetky, kúrenie: plyn, voda: bojler na ohrev vody, čiastočne zrekonštruovaná v roku 2008.
Dispozičné riešenie prízemie: vstup, 2x toalety, miestnosť s barom - sedenie pre cca 50 ľudí, 1x zasklenená terasa - sedenie cca 40 ľudí, 1x miestnosť chodba, 2 - miestnosti (kuchyňa + sklad), 1x miestnosť pre personál - (wc + sprcha), 1x kancelária + 1 miestnosť.
Podpivničenie: priestor samostatný cca 20 m2 a samostatná miestnosť s kotlom cca 40 m2.
Vo dvore je miesto pre skladové priestory. Parkovanie: pred rodinným domom - reštauráciou.
Pozemok je rovinatý oplotený. Okolie ponúka všestranné využitie pre voľno časové aktivity – korčuľovanie, bicyklovanie, vodné športy, rybolov, prechádzky v prírode. SUPER LOKALITA, cca 20 km z BA. V prípade záujmu o obhliadky neváhajte a volajte.

Cena: 160.000,- EUR v ponuke EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. Cena zahŕňa: províziu RK za sprostredkovanie predaja, kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania Zmluvy o zložení zálohy, Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, Kúpnej zmluvy a Návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle :
, , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priamej: KÚPY/VÝKUPU/ODKÚPENIA/ bytu/nehnuteľnosti, len BRATISLAVA, AJ ZADĹŽENÝCH. V prípade dohody, KÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ/BYT AJ ZADĹŽENÝ do 48 hodín - PLATBA V HOTOVOSTI (dlh na nájomnom/nedoplatky správcovskej spoločnosti, exekúcia, dražba bytu/nehnuteľnosti, vyplatenie dlhu nebankovej spoločnosti a iné dlžoby/ťarchy), dlhy vyrovnáme, šetríme Váš čas - problém vyriešime za Vás a zabezpečíme Vám bývanie, nechajte Vaše starosti na nás.
Kontakt: , .

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 15 km (garsónku, dvojgarzónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, pozemky, rodinný dom – LOKALITA NEROZHODUJE). Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto volajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: , .

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Senec

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ  bufet a 2i byt na predaj, Slnečné jazerá Senec
Predaj 255.000,- €
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ bufet a 2i byt na predaj, Slnečné jazerá Senec

V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj budovu bufetu - sezónnej reštaurácie a 2i bytu v areáli Slnečné jazerá - juh, Senec. Bufet s úplným vybavením podľa systému HACCP (kuchyňa...

Gastro priestory 300 m2 Senec / Železničiarov
NOVÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR VO VÝBORNEJ LOKALITE SENCA
Predaj 289.000,- €
NOVÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR VO VÝBORNEJ LOKALITE SENCA

Ponúkame na predaj nový nebytový priestor s výmerou 132,93 m2, ktorý sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu.Vzhľadom na lokalitu a na skutočnosť, že k priestoru prináleží skladový priestor...

Gastro priestory 233 m2 Senec / Vtáčia
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ bufet a 2i byt na predaj, Slnečné jazerá Senec 255.000,- € Gastro priestory 300 m2 Senec
Železničiarov
predaj
NOVÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR VO VÝBORNEJ LOKALITE SENCA 289.000,- € Gastro priestory 233 m2 Senec
Vtáčia
predaj