Predaj gastro priestoru, Blagoevova, Bratislava - Petržalka, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj zabehnutú kompletne zrekonštruovanú reštauráciu na začiatku Petržalky - Bratislava. Rozloha priestoru predstavuje reštauračnú časť 283,37 m2 a skladových priestorov 276,63 m2. Priestor sa nachádza na terase bytového domu.

Reštaurácia je kúpou ihneď voľná, s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek.

Dispozícia reštaurácie pozostáva z horného priestoru reštaurácie s oddelenou fajčiarskou časťou, kompletne zariadenej kuchyne so vzduchotechnikou a výdajnej časti, ktorý sa nachádza na terase. Suterénovú časť je možné využiť ako skladový priestor, má vlastnú príjazdovú rampu. Reštaurácia je po kompletnej rekonštrukcii podlahy, sociálnych zariadení, kuchyne, vzduchotechniky, s vlastnou kotolňou.

Reštaurácia sa nachádza v lukratívnej oblasti blízko Ekonomickej univerzity v Petržalke so stálou klientelou.

Cena za uvedenú reštauráciu je 470.000,-/€. Uvedená cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. V prípade riešenia hypotéky na túto nehnuteľnosť nami, je znalecký posudok pre Vás GRÁTIS.

Zodpovedný maklér: Veronika Achbergerová, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2
Predaj Cena v RK
Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2

Predaj dvojpodlažného obchodného a reštauračného priestoru Blagoevova ulica, oproti ekonomickej univerzite. Na prízemí zabehnutá, kompletne zrekonštruovaná reštaurácia. Suterén momentálne skladové a kancelárske priestory, šatňa, veľký chladiaci box a sociálne zariadenia...

Gastro priestory 570 m2 Bratislava - Petržalka / Blagoevova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2 Cena v RK Gastro priestory 570 m2 Bratislava - Petržalka
Blagoevova
predaj