Garsónka 26m2 + pavlač, Oščadnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IBA U NÁS !!!

RADO Reality Vám ponúka na predaj garsónku s výmerou 26 m2, ktorá sa nachádza priamo na námestí v Oščadnici. Táto útulná garsónka je situovaná na štvrtom poschodí z celkových štyroch a predáva sa plne zariadená, s výnimkou televízora. Garsónka bola skolaudovaná v roku 2006 a je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú útulné bývanie v blízkosti lyžiarskych stredísk.

Poloha tejto garsónky je skutočným benefitom. Lyžiarske strediská sú vzdialené len 10 minút jazdy autom, čo z nej robí ideálne miesto pre zimných športovcov a milovníkov prírody. Mesačné náklady na túto garsónku sú veľmi nízke, nepresahujúce 60€,- mesačne, vďaka elektrickému vykurovaniu cez konvektory a vlastnému ohrevu vody prostredníctvom bojlera. Navyše, ku garsónke nepatrí pivnica, ale namiesto nej je k dispozícii lyžiareň so svojou vlastnou skrinkou, čo predstavuje skvelú alternatívu.

Táto garsónka nie je len skvelým miestom na bývanie, ale aj vynikajúcou investíciou. Môžete ju zakúpiť a následne ju prenajímať, čo vám môže priniesť dlhodobý príjem.

Občianska vybavenosť v meste Oščadnica je rozmanitá a zabezpečuje pohodlný život obyvateľom tohto malebného mesta. Mesto disponuje zdravotným strediskom, základnými školami, rôznymi obchodmi, reštauráciami a kaviarňami, bohatým kultúrnym životom, turistikami, cyklistikou a zimnými športami. Mesto má dobrú dopravnú dostupnosť a spojenie s okolitými mestami.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=WHD19XRTDsz

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Rastislav Horňák
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky

Garsónka 26m2 + pavlač, Oščadnica
Predaj 62.900,- €
Garsónka 26m2 + pavlač, Oščadnica

IBA U NÁS !!!RADO Reality Vám ponúka na predaj garsónku s výmerou 26 m2, ktorá sa nachádza priamo na námestí v Oščadnici. Táto útulná garsónka je situovaná na štvrtom poschodí...

Garsónka 26 m2 Oščadnica / Námestie Martina Bernáta
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Garsónka 26m2 + pavlač, Oščadnica 62.900,- € Garsónka 26 m2 Oščadnica
Námestie Martina Bernáta
predaj