Dve záhrady na predaj, Žabí majer, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka na predaj dve veľmi pekné záhrady formou postúpenia dlhodobého nájmu. Jedná sa o spojené dve záhrady, z toho jedna je výlučne na relaxom a druhá určená na pestovanie. Obe záhrady sú o celkovej rozlohe 797 m2 a na každej záhrade sa nachádza jedna záhradná chatka a jedna toaleta. Jedna chatka slúži na prípadne prespanie alebo spoločenské stretnutia, druhá chatka skôr ako sklad náradia.

Na úrodných záhradách je zasadených spolu 25 ovocných stromov (Broskyňa 3x, Čerešňa 1x, Jabloň 3x, Hruška 4x, Marhuľa 2x, Slivka 7x, Višňa 5x) plus množstvo zeleniny, kvetov a byliniek. Okolo relaxačnej záhrady sú nasadené okrasné dreviny a kríky (černice). Záhradkám sa mimoriadne darí, tým že sa im majitelia pravidelne venujú a sú výlučne polievané dažďovou vodou.

Chatky sú zabezpečené kamerovým systémom a alarmom. Na jednej záhradke sa dá parkovať s jedným autom, prípadne je záchytné parkovisko cca 30 m vzdialené. Záhrady sa predávajú po dohode kompletne zariadené.

Okolité záhrady sú revitalizované a nenachádzajú sa v blízkosti záhrad opustené záhradné bunky, kde by sa schádzali neželaný občania, prípadne asociálne sa správajúce skupinky. Oblasť je spravovaná spoločenstvom záhradkárskym ktoré je veľmi aktívne pri riešení prípadných problémov.

Cena za postúpenie nájmu oboch záhrad je 80.000,-/€. Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prepise nájomných zmlúv za nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Záhrada  od 500 m2 -  lukratívna lokalita - Ahoj, BA III
Predaj 75.000,- €
Záhrada od 500 m2 - lukratívna lokalita - Ahoj, BA III

Ponúkame na predaj lukratívny pozemok s krásnym výhľadom vo vyhľadávanej lokalite Ahoj, k.ú. Vinohrady, MČ Bratislava - Nové Mesto.- vhodný na záhradu a rekreáciu, do budúcnosti má potenciál...

Záhrady 500 m2 Bratislava - Vinohrady
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Záhrada od 500 m2 - lukratívna lokalita - Ahoj, BA III 75.000,- € Záhrady 500 m2 Bratislava - Vinohrady predaj