Predaj, pozemok-záhrada 801 m2 Jánovce, Machalovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj pozemok v osobnom vlastníctve v obci Jánovce, okr. Poprad.
Pozemok o výmere 801 m2 (rozmery 14x57) je evidovaný ako záhrada. Na pozemku sa v súčasnej dobe nachádza niekoľko kusov ovocných stromov a menšia pivnica. Svojim sklonom sa radí k svahovitým pozemkom. Orientovaný je zo severu na juh, pričom svah je naklonený na južnú stranu.
Obec Jánovce sa nachádza len 13km od okresných miest Poprad a Spišská Nová Ves. Občiansku vybavenosť tvorí pobočka slovenskej pošty, obecné potraviny, materská a základná škola. Neďaleko obce je aj termálne kúpalisko vo Vrbove, národný park Slovenský Raj a príjazd na diaľnicu D1.
Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti. ID ponuky: PP-43557

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Poprad

AstonReal: PREDANÉ - záhradná chatka s pozemkom 387 m2 - DUBINA II
Predaj Cena v RK
AstonReal: PREDANÉ - záhradná chatka s pozemkom 387 m2 - DUBINA II

AstonReal: PREDANÉ - poschodová, čiastočne zariadená, poschodová, murovaná záhradná chatka s terasou, so slnečným pozemkom o výmere 387 m2 v záhradkárskej osade Dubina II. Záhradná chatka pozostáva z dvoch nadzemných...

Záhrady 387 m2 Hranovnica / Dubina II.