Dvojgaráž s montážnou jamou na predaj, Hriňová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojgaráž s veľkosťou a polohou vhodnou na podnikanie (servis, sklad atď.) na Jarmočnej ulici v Hriňovej. Výmera je 36 m2, výška stropu 3,15 m, montážna jama, samostatné vstupné dvere, elektrina 220 V a 380V. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch. Kúpna cena 19 800,- Eur s možnosťou dohody.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , mail:

Podobné realitné ponuky

Na predaj Garáž Detva
Predaj Cena v RK
Na predaj Garáž Detva

"Stále hľadáte to ideálne miesto pre vaše obľúbene vozidlo alebo dokonca vhodnú investíciu? Realitná spoločnosť REALLS vo výhradnom zastúpení má pre vás jedinečnú príležitosť - zrekonštruovaná garáž na ul. Vimperská...

Garáže 19 m2 Detva / Vimperská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj Garáž Detva Cena v RK Garáže 19 m2 Detva
Vimperská
predaj