1-izb. zariadený byt v tichej lokalite, BA IV. Karlova Ves, Tilgnerova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom zariadený 1-izbový byt o celkovej výmere 34 m2 v Karlovej Vsi na ulici Tilgnerova. Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome s VÝŤAHOM na 4. poschodí celkovo zo 7 poschodí. Dispozične byt pozostáva z predsiene, kuchyne, obývacej izby, kúpeľne a samostatného WC. Je vybavený spotrebičmi: chladnička, plynový sporák, pračka.

STAV BYTU:
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, má plastové okná, plávajúcu podlahu. Nedávno boli vymenené všetky „stupačky“. V kúpeľni je dlažba, sprchový kút, WC je samostatné. Z bytu je pekný výhľad na zeleň pred domom. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie. Byt sa prenajíma aj s PIVNICOU. Dostatok úložných priestorov – v byte je veľká vstavaná skriňa s posuvnými dverami.

PLATBY:
Mesačné nájomné je 330.- EUR plus energie od 100.- Euro mesačne (v závislosti od počtu osôb). Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť prvý mesačný nájom vrátane energií a depozit vo výške mesačného nájmu. Depozit bude vrátený po ukončení nájomnej zmluvy. Provízia realitnej kancelárii je 360,- Euro. Byt je voľný ihneď, prenájom pre maximálne 2 osoby. Bez domácich zvierat.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v tichom prostredí v Karlovej Vsi, neďaleko Líščieho údolia, v blízkosti lesa a cyklotrasy. V okolí je plná občianska vybavenosť: poliklinika, školy, škôlky, detské ihrisko, nákupné centrum, reštaurácie, pošta, kostol atď. Voľné parkovanie je možné v okolí domu. Výborná dostupnosť do centra mesta, električkové a autobusové MHD spojenie.

/ PRENÁJOM / 1 IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / VÝŤAH / BRATISLAVA IV. / KARLOVA VES / TILGNEROVA /

Podobné realitné ponuky