Kramáre: Na predaj 5i penthouse s terasou/eng. text inside

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký 5i penthouse v 20 ročnom dome na Kramároch. Byt s celkovou rozlohou 304m2 (200m2 byt, 96m2 terasa, 4m2 loggia) vznikol spojením dvoch bytov a pozostáva zo vstupnej haly, obrovskej obývačky s krbom, spojenej s kuchyňou, 5 samostatných spální, dvoch kúpeľní a lodžie. S obývačky je vstup na 96m2 veľkú strešnú terasu s neskutočným výhľadom na mesto, Slavín, Horský park, Rakúsko, Devínsku Kobylu a Kolibu. Byt vznikol spojením dvoch bytov a teda je tak konštrukčne riešený, že v prípade rozdelenia a napríklad dvojgeneračného bývania, vzniknú dva 3i byty, každý s vlastným vstupom, kuchyňou a kúpeľňou. Byt je jedinečný a splní očakávania náročného záujemcu. Lokalita Kramárov poskytuje ideálnu pozíciu v rámci dostupnosti každej časti Bratislavy a tiež lesoparku Koliba. K bytu patrí jedno parkovacie miesto v podzemnej garáž o veľkosti 22m2.

Cena: 749.000,-Eur vrátane garáže

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ٭٭٭٭٭

For sale an attractive 6-room penthouse, with with roof terrace above the city in Kramáre. The apartment with an area of 304m2 (200m2 apartment, 96m2 terrace, 4m2 loggia) has been created by connection of two 3-room apartments and consits of an entrance hall very spacious livingroom with fireplace, connected to the kitchen, 5 separated bedrooms, two batrooms and loggia. From the living room is accessible the large sunny terrace with an amazing view over the city center, Slavin, Horský Park, Austria, Devínska Kobyla and Koliba. As it was mantioned the apartment has been created from two separated aparmtents, so in case of two generations living, its easy possible to get two separated flats with two kitchens, and bathrooms. This apartment is realy incredible and is suitable for a high demanding client. The location of Kramáre offers an ideal position to reach any part of Bratislava and the forrest of Koliba as well. The apartment comes with one parking slot in the underground garage and cellar.

Price: 749.000,-Eur incl. parking slot

Our rating: ٭٭٭٭٭

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou
Predaj 690.000,- €
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou

Realitná spoločnosť ICT Reality, s.r.o., ponúka na predaj slnečný mezonetový 6-ibový byt v 20 ročnom bytovom komplexe BDIV na Vajnorskej 98. Byt pozostáva z prvého podlažia, na ktorom...

5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava / Vajnorská 98
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou 690.000,- € 5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava
Vajnorská 98
predaj