KOMPLETNE PREROBENÝ 5 IZBOVÝ BYT, 2X KÚPELŇA, 2X LOGGIA - KRAMÁRE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dva prepojené byty za výnimočnú cenu!
Ponúkame Vám úplne dispozične prerobený 5 izbový slnečný byt s úžasným výhľadom, 2 x kúpeľňa, 2 x WC, 2 x loggia, 2 x pivnica - blízko centra - Kramáre.

Tento jedinečný byt vznikol prepojením dvoch bytov (3. a 4. izbového) na jednom poschodí. Na každom z bytov zostal zachovaný pôvodný vchod - v prípade záujmu sa dajú byty jednoducho znovu oddeliť.
Nachádza sa na 3/3 poschodí bez výťahu v zateplenom zrekonštruovanom dome. Byt je na najvyššom treťom poschodí, nad bytom je rovná strecha - s možnosťou nadstavby ďalších poschodí - vedľajšie vchody už majú nadstavené 1-2 podlažia, dobudovanie výťahu je bez problémov možné.
Byt je situovaný vo vyhľadávanej časti Bratislavy na Kramároch v slepej tichej časti Višňovej ulice, kde je absolútny kľud a veľmi dobré parkovanie.

Výmera bytu je 146 m2 a veľkou výhodou sú dve pivnice prináležiace k bytu (dvom bytom).

Táto lokalita patrí medzi obľúbenejšie časti Bratislavy a poskytne Vám všetko, čo potrebujete - kvalitné bývanie, kompletnú občiansku vybavenosť, možnosti relaxu aj športového vyžitia. Lokalita a poloha bytu Vám zaručí ideálne spojenie medzi dynamikou práce a aktívnym životným štýlom po práci.

Výborná dostupnosť do centra, zdravotnícka starostlivosť, obchody, školy, škôlky, služby, MHD, les, zeleň, do centra mesta sa dostanete peši do niekoľkých minút.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* celková výmera bytu: 146 m²
* výmera pivnice: 2 x 2,5 m²
* poschodie: 3/3
* orientácia: do dvoch strán - na poschodí je len tento byt (2 byty)
* parkovanie: verejné bezproblémové
* stav bytového domu: zateplenie
* stav bytu: dispozične zmenený z dvoch bytov

LOKALITA, OKOLIE A VÝHODY:
+ byt sa nachádza vo veľmi lukratívnej príjemnej lokalite na Kramároch
+ blízko centra s výbornou občianskou vybavenosťou
+ výborná dostupnosť do centra aj na obchvat

CENA: 385.000 € - dohoda možná

ID: 8181257

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Bezplatne je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať makléra: Eva Bencková

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou
Predaj 690.000,- €
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou

Realitná spoločnosť ICT Reality, s.r.o., ponúka na predaj slnečný mezonetový 6-ibový byt v 20 ročnom bytovom komplexe BDIV na Vajnorskej 98. Byt pozostáva z prvého podlažia, na ktorom...

5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava / Vajnorská 98
Kramáre: Na predaj 5i penthouse s terasou/eng. text inside
Predaj 749.000,- €
Kramáre: Na predaj 5i penthouse s terasou/eng. text inside

Ponúkame na predaj veľký 5i penthouse v 20 ročnom dome na Kramároch. Byt s celkovou rozlohou 304m2 (200m2 byt, 96m2 terasa, 4m2 loggia) vznikol spojením dvoch bytov a pozostáva zo...

5 a viac izbový byt 322 m2 Bratislava - Nové Mesto / Višňová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou 690.000,- € 5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava
Vajnorská 98
predaj
Kramáre: Na predaj 5i penthouse s terasou/eng. text inside 749.000,- € 5 a viac izbový byt 322 m2 Bratislava - Nové Mesto
Višňová
predaj