PREDAJ nadčasovo elegantný 6i byt - Condominium Renessaince, BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj - nadčasový 6 izbový elegantný byt, priestranná terasa, unikátny výhľad, pokojné prostredie, 2x parking, ul. V. Hložníka, BA - Karlova Ves

Na predaj veľkoryso priestorovo riešený 6-izbový byt v rezidencii Condominium Renaissance s nadčasovo elegantným interiérom od viacnásobne ocenenej architektonickej dielne Cakov Makara. Byt ponúka exkluzívny komfortný domov s veľkorysou terasou, štýlovým krbom, dvoma parkovacími státiami v rezidenčnej garáži bytového domu, ktorý je situovaný v príjemnom pokojnom prostredí na začiatku Karlovej Vsi s výhľadom na rozľahlú zeleň a rieku Dunaj.

Rozloha: 223,92 m2 interiér + 27,09 m2 terasa + 6,63 m2 balkón, 35m2 záhrada, pivnica: 14 m2

Byt je zo strany vchodu do bytového domu situovaný na prízemí a na 2. NP z opačnej strany a nachádza sa v spodnej línii rezidenčného komplexu siedmich bytových domov s priamym výhľadom na rieku a okolité lesy.

Charakteristika:
- juhozápadná orientácia - novostavba kolaudovaná v roku 2008
- dve parkovacie státia v suteréne bytového domu
- priestranná pivnica (14m2)
- japonská záhradka 35m2 s automatickou závlahou
- súkromný areál, kontrolovaný vjazd cez rampu, kamerový systém

Dispozícia a vybavenie:
Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť.
Dennú časť tvorí predsieň so zabudovaným šatníkom, krásne presvetlený otvorený priestor veľkej obývačky s krbom prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou ako aj pracovňou, ktorá je elegantne oddelená sklom a drevenými trámami. Z obývačky je výstup na terasu so sedením, na ktorej je možné zrelaxovať v tichom prostredí pri pohľade na bohatú zeleň alebo západy slnka nad Rakúskom.
Do nočnej časti vedie elegantná drevom obložená chodba s nenápadne zapracovanými dverami na toaletu, do kúpeľne a do dvoch šatníkov. Oproti sa nachádza detská izba pozostávajúca zo spacej časti a hracej časti predelená posuvnými drevenými dverami a hosťovská izba. Chodba vyúsťuje do hlavnej spálne a sklom oddelenej drevom obloženej kúpeľne, ktorej dominuje veľká samostatne stojaca oválna vaňa.
V byte prevládajú kvalitné prírodné materiály ako drevo, dlažby, kamenné obklady, liaty betón, ktorých elegancia a nadčasovosť sú podčiarknuté kvalitným zariadením a vybavením renomovaných svetových značiek:
kuchyňa – kuchynská linka zn. Leicht, spotrebiče Siemens
kupeľne a toalety – Villeroy Boch, Hansgrohe - dizajnová edícia Axor Massaud
spálňa – posteľ Ruf Betten, ozvučenie Bowers & Wilkins
obývačka – Rolf Benz, krb Spartherm, ozvučenie Canton a Bose
Komfort bytu je zabezpečený najvyspelejšou inteligentnou správou bytu od spoločnosti Gira, vďaka ktorej ovládate aplikáciou v telefóne všetky technologické vymoženosti bytu od klimatických podmienok až po kamerový systém.

Technologické riešenie bytu:
Satelitné pripojenie na všetky komerčné dostupné satelity, štruktúrovaná kabeláž, multimediálne prehrávanie v obývacej izbe s univerzálnym ovládaním všetkej elektroniky. Knihovňa so zabudovaným kancelárskym IT zariadením (PC, tlačiareň).

Súčasťou bytu je aj umelecké dielo od slovenského sochára Martina Navrátila, ktorý dodáva interiéru monumentálnu pozornosť.

Lokalita:
Rezidencia sa nachádza na začiatku Karlovej Vsi s výbornou dostupnosťou do centra ako aj na diaľnicu, v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.

CENA: info v RK

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku sme Vám radi k dispozícii na uvedených kontaktoch.
TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky