Maďarsko - 5 izbový byt v obci Hollóháza

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne, iba u nás, Vám ponúkame na predaj atypický mezonetový byt v obci Holloháza, ktorá je vzdialená iba 3 km od slovenských hraníc (hraničný prechod Skároš). Celková plocha bytu je 120 m2, úžitková plocha je bytu 85m2. V byte, ktorý je situovaný na 3 podlažiach, je 5 izieb, vstupná hala, technická miestnosť a špajza.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v časti bytu boli vymenené rozvody vody a elektriny, znížené stropné podhľady, zabudované stropné bodové svetlá, položená nová podlaha.

Na prízemí bytu sa nachádza vstupná hala, špajza a technická miestnosť, v ktorej je umiestnená práčka. Na prvom podlaží je situovaná kompletne zrekonštruovaná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru a jedálenským kútom. V celej tejto časti boli vymenené rozvody vody a elektriny, znížené stropy, osadené bodové stropné svetlá, vymenená podlaha. Vedľa kuchyne je umiestnená menšia miestnosť, z ktorej je výstup na pozemok, ktorý prináleží k bytu. Táto miestnosť je ideálnym priestorom na zriadenie pracovne.

Na druhom podlaží sa nachádza obývacia izba s funkčným komínovým systémom, čo umožňuje novým majiteľom zabudovanie kozubu, ktorý vytvorí neopakovateľnú atmosféru domova.

Na treťom podlaží sa nachádza kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa s osadenou novou rohovou vaňou, umývadlo a toaleta. Aj v tejto časti boli znížené stopy so zabudovanými stropnými svietidlami, zakúpená nová sanita a bojler, ktorý zabezpečuje ohrev vody, ktorý je využívaný aj na vykurovanie bytu. Rozvod tepla zabezpečujú radiátory umiestnené v každej miestnosti. Vedľa kúpeľne sú situované ďalšie dve izby, väčšia miestnosť, ktorá slúži toho času ako spálňa, prešla taktiež rekonštrukciou, menšia miestnosť, z ktorej je východ na balkón, môže byť v budúcnosti, vzhľadom na jej dispozíciu, využívaná ako detská izba alebo šatník.

Strecha domu je pultová, pozostáva z dvoch častí, ktoré poskytujú novým majiteľom hneď niekoľko možností využitia, a síce vybudovanie terasy s výhľadom na okolité lesy alebo osadenie vonkajšej vírivky.

K bytu prináleží pozemok, ktorý majú majitelia v bezplatnom užívaní. Nehnuteľnosť je strážená kamerovým systémom.

Pred bytovým domom je parkovisko umožňujúce bezstarostné parkovanie. Za bytovým domom sa nachádzajú spoločné priestory určené na športové vyžitie alebo posedenie s priateľmi. Benefitom tejto nehnuteľnosti je existujúca slovenská komunita v susedstve.

V cene je zahrnutý poplatok za právne služby v Maďarsku, vklad do katastra nehnuteľnosti, odovzdanie listu vlastníctva, prepis inžinierskych sietí. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo (napr. pri obnove kupovanej nehnuteľnosti, komunikácii s úradmi a pod). Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti interiérového dizajnu alebo re-dizajnu nábytku a doplnkov.

V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Sátoraljaújhely