Luxusný 5-izb. byt s 3-mi loggiami v Nitre, časť Čermáň

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Luxusný 5-izb. byt s 3-mi loggiami v Nitre, časť Čermáň

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj nadštandardný a plne zariadený 5 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Nitry, mestskej časti Čermáň.

Úžitková plocha bytu je 118,9m² a je situovaný na 2. podlaží bytového domu.

Byt sa predáva kompletne zariadený a po zakúpení je možné okamžité nasťahovanie.

Dispozícia bytu:

Vstupná chodba Vás zavedie do obývacej miestnosti s prístupom na loggiu, ktorá je prepojená s kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi. Súčasťou kuchyne je samostatná špajza.

Byt ďalej disponuje hlavnou spálňou s vlastnou loggiou, detskou izbou s loggiou, hosťovskou izbou, šatníkom a pracovňou.

Súčasťou bytu sú dve kúpeľne. V jednej sa nachádza masážna vaňa a dve umývadlá. Druhá disponuje sprchovým kútom, WC a umývadlom.

K bytu prislúchajú pivničné priestory o výmere 3,8m².

Vybavenie bytu:

Byt sa predáva ako kompletne zariadený (s výnimkou sedacej súpravy) nadštandardným nábytkom vyrobeným na mieru.

Výhodou bytu je klimatizácia, vlastné plynové kúrenie a elektrický bojler na ohrev teplej vody, čo sa odzrkadľuje na nízkych prevádzkových nákladoch spojených
s užívaním bytu
(správca bytu 55€, energie 55€, plyn 65€). Nehnuteľnosť je vybavená bezpečnostnými vchodovými dverami a alarmom. V byte sa nachádzajú vonkajšie aj vnútorné rolety, sieťky proti hmyzu.

Bezproblémové parkovanie je možné priamo pri bytovom dome, taktiež je možné dokúpiť 2 vnútorné (garážové) parkovacie miesta.

Bytový dom prešiel kolaudáciou v roku 2006.

Popis lokality:

Mestská časť Čermáň v Nitre je vyhľadávanou lokalitou s kompletnou občianskou vybavenosťou a s výborným prístupom na diaľnicu R1. V bezprostrednej blízkosti sa
nachádza kompletná občianska vybavenosť ako MŠ, ZŠ, gymnázium, pošta, MHD, zdravotnícke zariadenie, supermarkety ako LIDL, Kaufland, Billa.

Služby MOTYČKA realitná kancelária:

Cena bytu zahŕňa kompletný právny servis zabezpečný Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Záujemcom o kúpu nehnuteľnosti poskytneme bezodplatné finančné poradenstvo a sprostredkujeme najvýhodnejšie financovanie kúpy nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky