IBA U NAS!! Na predaj výnimočný - luxusný 5izbový byt, PU, 166m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGN REALITY ponúka na predaj výnimočný - luxusný 5 izobý byt na Royovej ulici v Púchove o celkovej úžitkovej ploche 166m2. Byt sa nachádza na 3 poschodí z 3
v kompletne prerobenom tehlevom bytovom dome. Každé jednotlivé poschodie je jeden samostatný byt o veľkometrážnej ploche. Tým budúcemu majiteľovi zabezpečuje maximálny komfort a súkromie.

Pri vstupe do bytu je vstupná chodba, malá technická miestnosť s kvalitným plynovým kotlom a toaletou, priestanná kuchyňa s možnosťou vytvorenia kuchynskej linky podľa vlastných predstáv. Za kuchyňou je ďalšia miestnosť určená na fitness centrum, alebo oddychová zóna.
Ďalej sa pokračuje do pracovne, z pracovne sa prechádza do veľkej obývacej miestnosti s francúzskými oknami a prípravou na krb.
Súčasťou bytu je detská izba, veľká priestranná kúpelňa, spálňa a zo spálne sa pokračuje do veľkého šatníka. Celú časť fitness centra a pracovne pozdĺž kopíruje vonkajšia terasa.

Aktuálne je nehnuteľnosť v stave holobyt, čo umožnuje budúcemu majiteľovi si urobiť celý byt podľa vlastných potrieb a predstáv.
Taktiež umožnujeme zabezpečiť byt do stavu podľa toho, ako sú vytvorené vizualizácie nehnuteľnosti.

Najväčšiou výhodou nehnuteľnosti je samotná bezkonkurenčná lokalita v úplnom centre Púchova s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Ak hľadáte byt s maximálne vzdušným priestorom v samotnom centre mesta s pocitom, že ste na dome, tak tento byt je určený práve pre Vás.

Mesto Púchov má bohatú históriu, písomne sa zaregistroval Púchov v roku 1243, kedy kráľ Belo IV. vydal viacero darovacích listín a v jednej z nich sa spomína aj muž menom Puch, vlastník rovnomennej osady. Jej založenie môžeme datovať do obdobia okolo roku 1100, kedy sa púchovskí ľudia po opätovnom zničení hrádku a ich sídliska pri púchovskej "Skale" Maďarmi presťahovali na rovinu pod touto skalou. Púchovskú "Skalu" ešte aj dnes archeológovia radia k najintenzívnejšie osídleným polohám z obdobia praveku a ranej doby dejinnej. Veď v archeológií má svoje pevné miesto aj pojem "púchovská kultúra", ktorá reprezentuje osídlenie hornatých častí Slovenska v období piatich storočí na prelome letopočtov.

Mesto Púchov sa taktiež pyšní tým, že sa dva krát umiestnilo na 1 mieste, ako najkrajšie mesto Slovenska.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať:

Miroslav Berky
obchodný riaditeľ

Trenčianska Turná 3037
913 21 Trenčianska Turná
mobil:
e-mail:
web: virginreality.sk


Cena dohodou.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Púchov