***Rezervované*** PRENÁJOM 5-izbový byt v RD v Ivanke pri Dunaji

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť BHS Reality, z poverenia majiteľa, ponúka exkluzívne na prenájom veľmi pekný zrekonštruovaný 5 - izbový byt s výbornou dispozíciou, v obci Ivanka pri Dunaji, neďaleko Bratislavy. Byt sa nachádza na 1. poschodí rodinného domu, so samostatným vchodom cez schodisko, so vstupom cez krytú terasu, ktorá prináleží k bytu. Celková plocha bytu je 172 m2 (z toho zastrešená terasa 20 m2).

Dispozícia bytu:
cez vonkajšie schodisko a terasu sa vstupuje do veľkej izby (výmery 38 m2) s barovým pultom a s kúpeľňou a odtiaľ sa ide cez medzichodbičku do ďalšej časti bytu. Tu sa nachádza priestranná kuchyňa so stolovaním, ďalšie 4 samostatné nepriechodné izby (výmery týchto izieb sú: 19 m2, 12 m2, 18 m2 a 20 m2), veľká kúpeľňa a ďalšia toaleta. Pôdorysné riešenie bytu je v zobrazené v obrazových prílohách.
Byt je čerstvo zrekonštruovaný, má novú kuchynskú linku so zabudovanými elektrospotrebičmi, plastové okná, štyri klimatizačné jednotky, podlaha plávajúca + dlažba, nové interiérové dvere. Je otočený na juho-východ a juho-západ.

Byt je vhodný pre väčšiu rodinu, prípadne ideálny pre spojenie bývania a podnikania. Parkovanie je možné pred domom na ulici, dve až tri parkovacie miesta sú na pozemku za bránkou, v prípade potreby a dohovoru s majiteľom je možné prenajať aj dvojgaráž s veľkou svetlou výškou, ktorá je vhodná na parkovanie dvoch, aj vyšších úžitkových vozidiel.

Ponúka sa Vám ideálne rodinné aj viacgeneračné bývanie v tichej a atraktívnej lokalite pár kilometrov od Bratislavy, s možnosťou spojenia bývania a podnikania, napr. ako sídlo firmy so služobným bývaním (k bývaniu ordinácia, ateliér a pod.).
Cena prenájmu je 1.250,-€/mesiac + energie. Byt poskytuje skvelé bývanie, s výborným napojením na diaľnicuD1 a na nultý diaľničný okruh.

Informácie : tel.č.: , Iva Bedejová.

©Text, fotografie a pôdorys sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o..

Podobné realitné ponuky