PRENÁJOM 5-izbový BYT v RD, Ivanka pri Dunaji, terasa, parkovanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť BHS Reality, z poverenia majiteľa, ponúka exkluzívne na prenájom veľmi pekný zrekonštruovaný 5 - izbový byt s dobrou dispozíciou, v obci Ivanka pri Dunaji, s rýchlym napojením sa do Bratislavy. Byt sa nachádza na 1. poschodí rodinného domu, so samostatným vchodom cez vonkajšie schodisko, so vstupom cez krytú terasu. Celková plocha bytu je približne 150 m2 + zastrešená terasa 20 m2.

Dispozícia bytu:
cez vonkajšie schodisko a terasu sa vstupuje do veľkej izby (výmery 38 m2) s barovým pultom a s kúpeľňou a odtiaľ sa ide cez medzichodbičku do ďalšej časti bytu. Tu sa nachádza priestranná kuchyňa so stolovaním, ďalšie samostatné nepriechodné 4 izby (výmery týchto izieb sú: 19 m2, 12 m2, 18 m2 a 20 m2), veľká kúpeľňa a ďalšia toaleta. Pôdorysné riešenie bytu je v zobrazené v obrazových prílohách.
Byt je čerstvo zrekonštruovaný, má novú kuchynskú linku so zabudovanými elektrospotrebičmi. Byt má plastové okná, štyri klimatizačné jednotky, podlaha plávajúca + dlažba, nové interiérové dvere. Byt je otočený na juho-východ a juho-západ.

Byt je vhodný pre väčšiu rodinu, prípadne ideálny pre spojenie bývania a podnikania. Parkovanie je možné pred domom na ulici, dve až tri parkovacie miesta sú na pozemku za bránkou, v prípade potreby a dohovoru s majiteľom je možné prenajať aj dvojgaráž s veľkou svetlou výškou, ktorá je vhodná na parkovanie dvoch, aj vyšších úžitkových vozidiel.

Ponúka sa Vám ideálne rodinné aj viacgeneračné bývanie v tichej a atraktívnej lokalite pár kilometrov od Bratislavy, s možnosťou spojenia bývania a podnikania, napr. ako sídlo firmy so služobným bývaním (k bývaniu ordinácia, ateliér a pod.).
Cena prenájmu je 900,-€/mesiac + energie. Byt poskytuje skvelé bývanie, s výborným napojením na diaľnicu D1 a na nultý diaľničný okruh.

Informácie : tel.č.: , Bedejová.

©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie.

Podobné realitné ponuky