Prenájom jedinečného luxusného 5izb. mezonetu s terasou - Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE exkluzívne ponúka na PRENÁJOM krásny luxusný 5-izbový mezonet s rozľahlou terasou na Námestí sv. Františka, mestská časť Bratislava - Karlova Ves. Pohľad z terasy poskytuje pekný výhľad na Líščie údolie.

Odporúčam sa Vám poprechádzať po tomto jedinečnom byte prostredníctvom našej 3D prehliadky: https://my.matterport.com/show/?m=XZUZY4hnV9d

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s 2 vlastnými vnútornými parkovacími miestami, pivničnou kobkou a skladom.

Byt dispozične pozostáva z 2 obytných poschodí plných slnečných lúčov:
- prvé poschodie - zo vstupnej chodby so šatníkmi sa vchádza do technickej miestnosti, kde je umiestnený plynový kotol a bojler na teplú vodu, následne z chodby sa vstupuje do veľkej haly, ktorou dominantou sú krásne drevené schody so skleneným zábradlím. Tento veľký priestor je rozdelený (bez priečok) na plne vybavenú kuchyňu, jedáleň s veľkým stolom, obývaciu miestnosť s nástenným krbom (na tekuté palivo) a malou pracovňou/čítarňou. Z kuchyne a jedálne sa vstupuje na rozľahlú terasu, z ktorej je nádherný výhľad na lesy a zeleň v Líščom údolí. Z tejto krásne slnkom zaliatej miestnosti sa prechádza do chodby, z ktorej sa vchádza do izieb - plne vybavenej spálne, detskej izby a kúpelne, v ktorej je veľká vaňa, sprchovací kút, 2 umývadlá, toaleta, bidet a automatická práčka. Izby sú nepriechodné. Z krásnej vzdušnej a najmä svetlej obývacej izby sa schodmi dostanete na 2. poschodie.
- druhé poschodie poskytuje rozľahlý a svetlý priestor - chodba, hosťovská izba, šatník, kúpelňa s toaletou a ďalšia izba s posteľou.

Byt je plne klimatizovaný, na oknách sú osadené sieťky a tieniace rolety. Byt je plne zariadený kvalitným nábytkom robeným na mieru, posteľami, veľmi veľkým úložným priestorom. K bytu na poschodí patrí aj príručný sklad s možnosťou využitia ako špajza. Súčasťou prenájmu môžu byť aj 2 vnútorné parkovacie miesta, ktoré sú dostupné "suchou nohou", výťahom v podzemí bytového domu, ako aj v suteréne umiestnená vlastná murovaná pivničná kobka. Byt je tichý s orientáciou na viaceré svetové strany, čo mu zabezpečuje dostatok slnka, svetla a poskytuje pocit bývania v rodinnom dome, vďaka jeho výmere 219 m2 obytnej plochy + 42 m2 terasa, avšak bez potreby starostlivosti o záhradu a pod.

Byt má rozlohu 219 m2 + 42 m2 terasa s jedinečným výhľadom na karloveské lesy. Na terase sa nachádza ďalší sklad, kde si môžete uložiť všetok záhradný nábytok v prípade potreby/nepriaznivého počasia. Byt sa nachádza na 5. poschodí zo siedmych. Bytový dom je umiestnený na Námestí sv. Františka s plnou občianskou vybavenosťou, s vlastným detským ihriskom, mnohými obchodmi, prevádzkami rôznych služieb. Okolie je plné zelene. Ide o ideálne mestské bývanie, najmä pre rodinky, kde si obyvatelia na terasách pravidelne grilujú, deti sa bicyklujú alebo hrajú na ihrisku.

Lokalita:
Nehnuteľnosť sa nachádza v polyfunkčnom komplexe bytov s obchodnými a relaxačnými prevádzkami na prízemí, v žiadanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Líščie údolie v Karlovej Vsi sa vyznačuje unikátnou kombináciou mestského štýlu s pokojným prostredím plným zelene a výhľadom na Bratislavu, lužné lesy a na Rakúsko. Neďaleká botanická a zoologická záhrada, Sitinský les a turistické chodníky vedúce od Karloveského ramena do Devína sú ideálnou príležitosťou na príjemný únik od ruchu veľkomesta nielen prechádzkami, ale aj bicyklom. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - škôlky, škola, nákupné centrum CUBICON, pošta, polikliniky, Vodárenské múzeum so záhradou, BILLA, LIDL a mnoho reštaurácií a kaviarní. Skvelá dostupnosť do mesta viacerými trasami a blízkosť diaľnice. MHD zastávka cca 50 m od domu. Napojenie priamo na diaľničný obchvat smer Brno, Praha, Budapešť, Viedeň.

CENA:
- nájomné 1.550,- €/mesiac + energie cca 340,- €/mesiac + 39€ káblovka a optický internet + 100,- €/mesačne za 1 parking (k dispozícii až 2 vnútorné parkovacie státia)
- vrátny depozit pre majiteľa bytu vo výške 2-mesačného nájomného
- 1-mesačné nájomné ako provízia realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.


Podobné realitné ponuky

METROPOLITAN │Svetlý priestranný 5i byt s terasou
Prenájom 1.600,- €/mes.
METROPOLITAN │Svetlý priestranný 5i byt s terasou

Svetlý priestranný 5i byt s terasou na prenájomByt sa nachádza na 1. poschodí terasového bytového domu s vlastným vchodom a je dispozične riešený vstupnou halou s úložným priestorom, priestrannou obývacou...

5 a viac izbový byt 165 m2 Bratislava - Karlova Ves / Pod Rovnicami
Pekný 5i byt 127 m2 v terasovom dome, klimatizácia, pivnica, garáž
Prenájom 1.590,- €/mes.
Pekný 5i byt 127 m2 v terasovom dome, klimatizácia, pivnica, garáž

Pekný 5i byt 164 m2 v terasovom dome, klimatizácia, pivnica, garáž Dispozícia:celková rozloha 126,50 m2 + terasa 32,24 m2 a záhradka 80 m2; situovaný na a 1. poschodí...

5 a viac izbový byt 127 m2 Bratislava - Karlova Ves / Pod Rovnicami
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Svetlý priestranný 5i byt s terasou 1.600,- €/mes. 5 a viac izbový byt 165 m2 Bratislava - Karlova Ves
Pod Rovnicami
prenájom
Pekný 5i byt 127 m2 v terasovom dome, klimatizácia, pivnica, garáž 1.590,- €/mes. 5 a viac izbový byt 127 m2 Bratislava - Karlova Ves
Pod Rovnicami
prenájom