Exkluzívne ponúkame na predaj 5i byt v centre mesta Dunajská Streda

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám EXKLUZíVNE na predaj veľkometrážny 5 izbový byt v Dunajskej Strede v centre mesta na Námestí Armina Vamberyho.
Celková plocha bytu, aj s príslušenstvom je 120m2, z toho 6m2 je rohová veľká loggia a 4m2 má balkon. byt sa nachádza sa na 7-poschodí bytového domu, s pekný výhľadom na tri svetové strany. Dom je zateplený, má nový výťah, elektrickú bránu na čip.
Byt je po čiastočných úpravách, vymenené plastové okná, interiérové dvere, dlažba, staršia plávajúca podlaha, ostatné v zachovalom stave. Z priestrannej vstupnej predsiene a chodby sa vchádza do troch nepriechodných izieb, z ktorých jedna izba má výstup na balkón. V zadnej časti chodby sa vchádza do veľkej obývacej izby, z ktorej je vstup do spálne, z ktorej je vstup na rohovú veľkú loggiu s výhľadom na námestie o široké okolie. Z predsiene je ešte vstup do kuchyne, kúpeľne a veľkej komory z vlastným oknom. V tejto časti bytu, (kuchyňa, komora) sa dá stavebnou úpravou dosiahnuť ešte väčší užívací bytový priestor, nakoľko Kúpeľňa je vybavená vaňou a je menšia. Toaleta je samostatná a nachádza sa pri vstupe do bytu. K bytu patrí menšia pivnica v suteréne bytového domu.
Samotný byt, je velmi zaujímavý po určitých úpravách a aj svojou polohou v samom centre mesta.
V okolí bytu je veľmi dobrá občianska vybavenosť, škôlka, škola, obchody, pošta, kostol, vlaková aj autobusová stanica, v blízkosti nemocnica.
Cena :110.000,-Eur Radi Vám pomôžeme aj s vybavením hypotekárneho úveru.
KONTAKT :

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Dunajská Streda