5 - izbový byt v Ivánke pri Dunaji

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľkometrážny zariadený 5- izbový byt v Ivanke pri Dunaji na Nádražnej ulici. Byt sa nachádza v prístavbe na 3./ 3 poschodí pri polyfunkčnej budove v časti Ivánka pri Dunaji. V tejto prístavbe sa nachádzajú iba tri byty. Úžitková plocha bytu je 125m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, je pripraveý ihneď k nasťahovaniu.
Dispozičné riešenie:
Za vstupnými dverami je priestranná chodba, z ktorej je prístup do dvoch izieb a šatníka. Z chodby sa ďalej dostanete do obývačky spojenej s plne vybavenou kuchyňou so špajzou a veľký balkón. Ďalej je v byte samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou a práčkou a ďalšie dve veľké izby spojene s balkónom. Okná sú plastové. Všade v byte je plávajúca podlaha, v kúpeľni a WC je dlažba.
Byt sa predáva zariadený. Keďže v čase výstavby v tejto lokalite ešte nebol plyn, majiteľ vyriešil dodavku plynu zásobníkom na propán-bután, ktorý je umiestnený na spoločnom pozemku, tento plyn sa zároveň používa na kúrenie, ohrev teplej úžitkovej vody. Kúrenie je radiátorové. Elektrika a voda majú podružné meranie. Byt je napojený na kanalizáciu. V byte je zavedená satelitná televízia a internet. Stavebná konštrukcia bytu je železobetón s tehlou a mesačné náklady na trojčlennú rodinu v byte sú cca 160 Eur. K bytu sú dve parkovacie miesta a samostatná garáž.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Senec